Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 109. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Züleyha Demir'in Yazdığı Mektubu...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 109. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Züleyha Demir’in Yazdığı Mektubu Okuyor!

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 108. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Züleyha, Fikret’in kendisini Mehmet’ten korumaya çalışmasını kabul etmiyor. Bu yüzden Fikret’le arası bozuluyor. Betül, Fikret’le beraber oluyor. Ercan, Betül’ün yüzünden dolandırıcı durumuna düşüyor. Züleyha, Demir’in Hakan’ın kız kardeşi Hülya’ya yazdığı mektubu okuyor.

Perşembe Dizileri 2021

Züleyha Demir’in Hülya’ya Yazdığı Mektubu Okuyor!

Bir Zamanlar Çukurova 109. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fikret, Mehmet’in Züleyha’nın etrafında olmasından hoşlanmıyor ve onunla birbirlerine giriyor. Züleyha, Fikret’le konuşup onun kendisinin korumasına ihtiyacı olmadığını söylüyor. Bu konuşmadan sonra Fikret, Züleyha’ya çok içerliyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 108. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Konağa, bir kadın gelip Demir’i soruyor. Onun kaybolduğunu öğrendikten sonra da gidiyor. Hakan, Fekeli’yi Abdulkadir’in öldürdüğünü öğreniyor ve ona bunu yaptığı için çok kızıyor. Fikret, Züleyha’nın ağır sözlerinden sonra çok içerliyor ve gidip meyhaneye içiyor.

Betül’ü işle ilgili arıyor. Hemen, Betül bu fırsatı değerlendirip onunla görüşmek istiyor. Fikret, Betül’le buluşuyor. Şermin ve arkadaşları onları görüyor ve onların sevgili olduklarını düşünmeye başlıyor.

Betül, Fikret’le çok güzel vakit geçiriyor ve fırsatını bulup onu öpüyor. O gece Fikret ile Betül birlikte oluyor. Ertesi gün Fikret, Betül’le birlikte olduğu için çok pişman oluyor. Züleyha, Betül’e şirkette bir oda ayarlıyor.

Betül, Ercan’a hafta sonu Antalya’ya gidip birlikte olmak için onu kandırmıştı. Ercan, Betül’le birlikte olmak için Antalya’da otel ayarlıyor. Betül’e, her şeyi ayarladığını söylüyor. Oda tamam deyip, onu geçiştiriyor.

Ertesi gün Betül, Züleyha’ya gidip Ercan’ın şirket hesabından kendi hesabına para geçirdiğini söylüyor. Züleyha, Ercan’ı yanına çağırıp onun şirketi dolandırdığını ispatladığını söyleyip onu işten kovuyor.

Ercan, Betül tarafından oyuna geldiğini söylese de Züleyha ona inanmıyor. Betül, Abdulkadir’e bir arazi satıp ondan parasını alıyor. Selma ile Ayten, şirkete Züleyha’nın yanına geliyor. Züleyha, onları dinlemek zorunda kalıyor.

Onlar, Demir’in Hülya isimli kadınla kendilerinin evinde buluştuğunu ve kendilerine her ay para gönderdiklerini söylüyor. Züleyha, onları dinlemeyince ona bir mektup bırakıp gidiyorlar. O sırada Mehmet içeri giriyor.

Züleyha, olanları ona anlatıyor. Hakan, kız kardeşinin başına gelenlerin sebebinin Demir olduğunu öğrenmek için onunla konuşmak istiyor. Tekerlekli sandalyeye mahkum kalan Hülya, kardeşine hiçbir şey anlatamıyor. Hakan, kız kardeşinin odasında Demir’e ait bir mektup buluyor.

O mektubu Züleyha’nın okumasını sağlıyor. Bundan sonra Hakan, Demir’in neyi var neyi yok almak için yemin ediyor.

Bir Zamanlar Çukurova 108. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Züleyha Şok Üstüne Şok…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler