Ana SayfaDizilerYalancı 5. Bölüm 1. Ön İzlemesi Yayında! Mehmet Şovunu Yapıyor!

İlgili Postlar

Yalancı 5. Bölüm 1. Ön İzlemesi Yayında! Mehmet Şovunu Yapıyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yalancı, 5. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Mehmet, kadınlara ilaç verip tecavüz etmeye devam eder. Deniz, öğrenci velilerinin tepkisiyle karşılaşınca onlara, bir kadının hayatını böyle heba etmeyeceğini demelerini beklediğini söyler. Yine de onlara ‘Günaydın’ der. Yalancı 5. bölüm 1. ön izlemesi yayınlandı. Mehmet, şovunu yapıyor.

Cuma Dizileri 2021

Mehmet Şovunu Yapıyor!

Yalancı 5. bölüm ön izlemesinde; Okulun gezisi için veliler bir araya geliyor. Veliler, Deniz’in çocuklarıyla beraber olmasını istemiyor. Mehmet ise, söz alıyor ve mikrofonu alıp onları Deniz öğretmenle aralarındaki mahkemenin devam ettiğini, bu durumun onlarla bir alakası olmadığını kendisinin oyunun Deniz öğretmenden yana olduğunu söylüyor.

İşte Yalancı 5. bölüm 1. ön izleme….

YALANCI 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Okulda kermes düzenlenir. Mehmet’in avukatı oraya gelip Deniz’e, herkesin içinde müvekkiline iftira attığı için manevi tazminat davası açtığını söyler. Deniz, Mehmet’in şov yaptığını anlayıp onun üzerine yürüyüp ona tokat atar.

Zeynep’in babası olanları görünce Deniz’in kızıyla yakınlık kurmasını istemez. Yasemin, Murat’la görüşmeye devam eder. Mehmet onu, Murat üzerinden tehdit etmeye devam eder. Bunu duyan Murat, hastanede Mehmet’i bulup ona yumruk atar.

Mehmet, elindeki kamera görüntüleriyle birlikte Murat’ı şikayet eder. Murat, işinden uzaklaştırma kararı alır. Deniz, Serdar’la birlikte Mehmet Emir’in geçmişini araştırır. Serdar, Mehmet’in karısının ölümü ile ilgili haberleri bulur.

Onun intiharında Mehmet’in şüpheli olduğu haberlerini okur. Deniz, hemen Mehmet’in ölen karısının ailesinin adresine ulaşır. Mehmet, Deniz’in peşine düşer. Deniz, Mehmet’in ölen eşinin annesiyle Doruk’un öğretmeni olarak konuşur.

Tam ne için geldiğini anlatacağı sırada Mehmet oraya gelir ve Deniz’i susturmayı başarır. Kayın validesine ise Deniz’in saplantılı olduğunu söyleyip onu inandırır. Mehmet, Deniz’e yardım edenin Görkem olduğunu düşünür.

Murat, Deniz’in evine sarhoş gelir ve Mehmet’i bitirecek delillerin ellerinde olduğunu ama sustuklarını ağzından kaçırır. Deniz, Murat’ın ne demek istediğini anlayamaz.

Gece olunca Görkem’in evine gizlice girip onun içeceğine ilaç koyup onu uyutur. Dolaptaki içeceklere de ilaç koyar. Bardakları yıkayıp delilleri ortadan kaldırdıktan sonra, Görkem’e tecavüz eder.

Yalancı 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Deniz Mehmet’i Durduramamanın Üzüntüsünü Yaşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler