Ana SayfaDizilerUzak Şehrin Masalı 5. Bölümüyle Ekrana Veda Etti! Kürşat'la Umay Evleniyor!

İlgili Postlar

Uzak Şehrin Masalı 5. Bölümüyle Ekrana Veda Etti! Kürşat’la Umay Evleniyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Uzak Şehrin Masalı, 5. final bölümüyle ekrana geldi. Dizinin final bölümünde; Umay, Kürşat’ın asıl kimliğini ve onun hiçbir suç işlemediğini öğreniyor. Affan, konuşmaya çağırdığı Kürşat’ı vuruyor. Uzak Şehrin Masalı 5. bölümüyle ekrana veda etti. Kürşat’la Umay evleniyor.

Perşembe Dizileri 2021

Kürşat’la Umay Evleniyor!

Uzak Şehrin Masalı muhteşem bir finalle ekrana geldi. Umay, Kürşat’ın abisiyle konuşmaya gidiyor. O Umay’a tüm başından geçenleri anlatıyor. Kendisi yüzünden kardeşinin bir çok suçtan arandığını ancak, tüm bu suçları kendisinin işlediğini söylüyor.

UZAK ŞEHRİN MASALI FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Affan, Sonay’la anlaşıp yaktığı mandırayı tamir etmeye adamlar getiriyor. Ama Kürşat ona karşı çıkıyor. Umay ile Affan’ın boşanma davası görülüyor. Sonay, Kürşat’ı kaybetmek istemiyor. Onu kocası gibi görüyor.

Sırf bunun için. mahkemede Affan’ın iyi bir koca olduğunu ve onun kız kardeşini dövdüğünü görmediğini söylüyor. Mahkeme, Affan’ın teyzesinin oğlunun ifadesiyle yön değiştiriyor. Hakim, Affan ile Umay’ın boşanmasına çocukların ise annesinde kalmasına karar veriyor.

Affan, mahkemeyi kaybettikten sonra, kendisinden yardım isteyen Murat’ı kapı dışarı ediyor.Kürşat, Murat’ın kumar oynadığını ve bu yüzden borçlandığını öğreniyor.Gidip Yakup’u buluyor ve ona Murat’ın borcunu ödeyip ondan bir daha gençlere kumar oynatmaması için uyarıyor.

Yakup, Kürşat’a silah çekiyor. Ceddar araya girip ona engel oluyor. Affan, Kürşat’ın asıl kimliğini öğreniyor. Onu konuşmaya çağırıyor. Kürşat, Affan’la konuşup onun karısına ve çocuklarına dokunamayacağını söyleyip gidiyor. Affan, Kürşat’ın arkasından silahını çekip onu vuruyor.

Sonra da, Umay’ın bundan sonra kendisiyle asla birlikte olmayacağını anlayıp polise teslim oluyor. Kürşat, yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılıyor. Affan, annesine kızına ne yaptığını hatırlatıyor. Oda gidip istenmeyen kızını bulup konuşuyor.

Umay, Kürşat’ı ambulansla hastaneye götürüyor ve iyileşirse onu bırakmayacağına söz veriyor. Affan, hapishaneye düşüyor. Umay, ondan boşandığı için kendisini işine gücüne veriyor. Kürşat, aylar sonra Umay’ın yanına geliyor. Umay’a bir yüzük alıp ona evlenme teklifi ediyor. O da kabul ediyor. Kürşat, Umay’ı ve çocuklarını bağrına basıyor.

Uzak Şehrin Masalı 5. Bölüm 2. Final Fragmanı Yayında! Affan Kürşat’ı Vuruyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler