Ana SayfaDizilerYargı 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Çınar Ölüyor Mu?

İlgili Postlar

Yargı 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Çınar Ölüyor Mu?

Kanal D’nin yeni gözde dizisi Yargı, 5. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ilgaz, Ceylin’le birlikte katili ortaya çıkarabilmek için bir plan yapar. İkili katilin tuzağa düşmesini bir binanın üzerinden bekler. Ceylin, katilin ailesinden biri olduğu endişesiyle aşağı bakamaz. Yargı 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Çınar, ölüyor mu?

Pazar Dizileri 2021

Çınar Ölüyor Mu?

Yargı 5. bölüm 2. fragmanında; Uyuşturucu çetesi Çınar’ın cezasını kesiyor. Hapishanede Çınar ağır şekilde yaralanıyor. Çınar’ın yaralandığını öğrenen Metin, oğluna bir şey olursa kendisini asla affetmeyeceğini söylüyor.

İşte Yargı 5. bölüm 2. fragmanı…

YARGI 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Zafer, ifadesini veriyor ve kızının öldüğü gece çok alkol aldığı için eve gelmediğini anlatır. Pars, Ceylin’in eniştesini de sıkıştırır.  İnci’nin hocasıyla karısının yurt dışına kaçacakları öğrenilir. Ceylin’in aldığı diş fırçasındaki DNA’lar uyuşur. Ama şikayet olmadığı için onları ifadeye alamazlar.

Ceylin, hemen bir ankisörlü telefonla onları ihbar eder. Karı koca emniyete getirilir. İnci’nin hocası onunla ilişkisi olduğunu, o gece onunla birlikteyken karısının kendilerini birlikte gördüğünü karısının İnci’yi darp edip sokağa attığını anlatır.

Hocanın karısı ise, aynı ifadeyi verir. İnci’nin evde kalan eşyalarını da bir çöp poşetine koyup attığını, başka da bir şey bilmediklerini anlatır. Pars, hocanın daha sonra hastaneye gittiğini ve cinayetin işlediği saatlerde orada olduğunu araştırıp bulur.

Öyle olunca da onları serbest bırakır. Ilgaz, eve Çınar’ın bir arkadaşının geldiğini ve odasından bir kitap almak istediğini halasından öğrenir. Adama beklemesini söylemesini ister. Öyle olunca da adam kaçar. Ilgaz, Çınar’ın uyuşturucuları evde sakladığını anlar.

Her yeri arayıp uyuşturucuyu bulamaz. Elif’in elindeki oyuncağı Çınar’ın ona hediye ettiği aklına gelir. Oyuncağın içinden uyuşturucu çıkar. Ceylin, Ilgaz ile Metin’e, uyuşturucuları emniyete bildirmemelerini ister.

Onlar ise gidip evde uyuşturucu bulduklarına dair ifadelerini verir. Çınar, Ceylin’i çağırıp ona İnci’nin hocanın evinden çıktıktan sonra ne yaptığını anlatacağını ama, abisinin o uyuşturucuları bulduğunu kimseye söylememesini ister.

Ceylin, Çınar’a yalan söyleyip ondan İnci’nin hocasının evinden çıktıktan sonra yarı çıplak kendisini aradığını, kıyafet getirmesini istediğini ve daha sonra çantasının uyuşturucularla birlikte evde kaldığını söyleyip ondan para istediğini, kendisinin de yanında olan babasının kredi kartını ona verdiğini anlatır.

İnci’nin taksiye binip gittiğinden başka da bir şey bilmediğini anlatır. Ceylin, İnci’nin bindiği taksinin plakasının son rakamıyla camında kartal resmi olduğundan başka bir şey öğrenemez. Çınar’ın masum olduğuna inanan Ceylin, onu savunmaya devam eder.

Zafer, Ceylin’in Çınar’ın avukatı olduğunu öğrenip, onun eşyalarını kapının önüne koyup kızını eve almaz.

 Yargı 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ilgaz İle Ceylin’in Planı Katili Ortaya…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler