Ana SayfaDizilerKanunsuz Topraklar 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Gülfem'in Olduğu Araba Saldırıya Uğruyor!

İlgili Postlar

Kanunsuz Topraklar 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Gülfem’in Olduğu Araba Saldırıya Uğruyor!

Fox Tv’nin yeni gözde dizisi Kanunsuz Topraklar, 4. yeni bölümüyle 20 ekim çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Davut, vatana ihanetten idam edilmeye hazırlanır. Ancak son anda birisi gelip onu idamdan kurtarır. Gülfem, Ali’ye nişanlanmayı kabul eder. Davut, Gülfem’e babasının işçileri evlerinden çıkartamayacağına dair emin konuşur. Ali nişan hazırlıklarına başlar. Kanunsuz Topraklar 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Gülfem’in olduğu araba saldırıya uğruyor.

Çarşamba Dizileri 2021

Gülfem’in Olduğu Araba Saldırıya Uğruyor!

Kanunsuz Topraklar 4. bölüm 2. fragmanında; Fatma, oğluna Gülfem’le evlenmesini istiyor. Gülfem, nişandan önce eğer Davut gelirse onunla gideceğini, eğer gelmezse onun kendisini sonsuza kadar kaybedeceğini düşünüyor. Ali, nişan günü Gülfem’i alıp arabasına bindiriyor. Ama yolda arabanın önü kesiliyor ve üzerilerine kurşun yağdırılıyor. Davut, Gülfem’i kurtarabilecek mi?

İşte Kanunsuz Topraklar 4. bölüm 2. fragmanı…

KANUNSUZ TOPRAKLAR 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Davut, Çolak’ı öldürüp Gülfem’i onun elinden kurtarır. Malik, kızını Çolak’ın kaçırdığını öğrenip jandarmaya haber veremez. Onun kendisi hakkında bildiği bir sırrı jandarmaya anlatmasından korkar. Davut, Gülfem’i evine götürür. Malik, Davut’a kızını kurtardığı için para vermek ister.

Ancak Davut, onun parasını kabul etmez. Gülfem, kendisini kurtarmak için kılını kıpırdatmadığı için babasıyla konuşmaz. Davut’un yanına gidip onunla dost olmak istediğini söyler. Gülfem, babasının ölen 9 işçinin evlerini boşaltma kararı aldığını öğrenip durumu Davut’a anlatır.

Davut, Malik’le konuşmaya gider. Onun kararlı olduğunu görünce tüm işçileri toplayıp o 9 evin kirasını vermek için madenden kömür çalıp satmayı teklif eder. Davut, kaçak işler yapan Kasapoğlu’nun yanına gider ve ona her gün bir araba kömür satacağını söyler.

Kasapoğlu, Davut’tu bir testten geçirir ve ona verdiği içi malzeme dolu arabayı jandarmalara yakalanmadan istediği yere götürmesini ister. Bu arada Gülfem, 9 kadının madende çalışması için babasıyla konuşur. Malik kabul etmeyince ona, eğer istediğini yaparsa Ali’yle evlenmeyi kabul edeceğini söyler.

Jandarmalar Davut’u yakalar. Yıllardır Kasapoğlu’nun çaldığı devlete ait silahların peşinde olan Milli Emniyet amiri Rafet, Davut’la bir iş birliği yapmak ister. Eğer yapmazsa onu vatan hainliğinden idam ettireceğini söyler.

Kanunsuz Topraklar 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Davut’u İdamdan Kim Kurtarıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler