Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Azra'nın Aldatıldığını Herkes...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Azra’nın Aldatıldığını Herkes Öğreniyor!

Fox Tv’nin yeni gözde dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 5. yeni bölümüyle 19 ekim salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Sergen, Azra’ya bir müvekkili için o siteye üye olduğu yalanını uydurur. Ama Azra, Sergen’in bu yalanına inanmaz. Ona, yüzlerce davaya baktığını ve o kadınların inanmak istedikleri şeyle kendisini kandıramayacağını söyler. Evlilik Hakkında Her Şey 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Azra’nın aldatıldığını herkes öğreniyor.

Salı Dizileri 2021

Azra’nın Aldatıldığını Herkes Öğreniyor!

Evlilik Hakkında Her Şey 5. bölüm 2. fragmanında; Azra, büyük bir baskı altına giriyor. Özellikle davasına girdiği kadınların kocaları bu durumu Azra’nın aleyhine kullanıp, onun yüzüne vuruyor. Çolpan, Sergen’le konuşmaya gidip onun kendisini büyük bir hayal kırıklığına uğrattığını dile getiriyor. Daha sonra Çolpan, başlarının büyük belada olduğunu öğreniyor. Onu bu kadar endişelendiren şey ne?

İşte Evlilik Hakkında Her Şey 5. bölüm 2. fragmanı…

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Ceylan, vurulduktan sonra Azra onu hastaneye yetiştirir. Hastanede Ceylan’ın kalbi durur. Ama Ceylan, tekrar hayata dönmeyi başarır. Babası ise, kızının yanına gelip ondan af diler. Şeref ise, kaçar. Yıldırım, Şeref’in bulunması için harekete geçer.

Azra, sabaha karşı eve gelir. Şermin Koloğlu’nun asistanının telefonuyla hiç uyumadan onun yanına gitmek zorunda kalır. Saklı Oda sitesinin yayınlanan listesinde kocasının da adı olduğunu öğrenen Şermin ondan boşanmak ister.

Güneş’in isteme törenine babası da gelir. Sanem sonradan gelip ortalığı karıştırır. Güneş’in Neco ile öpüştüğünü ve Yalın’la evlenmek istemediğini söyleyip Sergen’le ilgilide bir şeyler söylemeye çalışınca annesi tarafından susturulur.

Azra, kocasıyla canlı aynı programı sunmak zorunda kalan Şermin’i sakinleştirip yayına başlamasını sağlar. Çolpan, Şermin’in Azra’yı aradığını öğrenir. Hemen, ekibine o listedeki ünlü ve zengin kişileri arayıp boşanma davalarını almalarını ister.

Eylül, bir ilaç alıp yatar. Alinaz ise mutfakta bir şeyler yapmaya çalışırken yangın çıkarır. Eylül, kızının feryatlarını bile duymaz. Vural, kızını görmeye geldiğinde onun evden gelen seslerini duyar. Onu yanmakta olan evden kurtarıp Eylül’ü uyandırır.

Böyle bir ihmalkarlık ile kızının velayetini kaybedeceğini bilen Eylül, polisi arayıp Vural’ın kızını kaçırdığını ihbar eder. Bu dava için Sanem ile Azra, karşı karşıya gelir. Azra, Eylül’ün çok tehlikeli bir kadın olduğunu anlar.

Yinede bir uzlaşmaya varıp ikilinin dava süresince aynı evde kalmalarını talep eder. Eylül, havada bu teklifi kabul eder. Songül, şirketi o kadına bırakmayacağını söyler. Sergen, bir milyon lira adının silinmesi karşılığında çeteye bir milyon lira kaptırır.

Dolandırıldığını anlayınca da Yıldırım’dan yardım ister. Azra, basının önüne çıkar ve müvekkillerini savunmaya çalışırken kocasının da o listede olduğunu öğrenir. Yıldırım, onu oradan uzaklaştırır.

Evlilik Hakkında Her Şey 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azra Sergen’in Yalanlarına…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler