Ana SayfaDizilerAda Masalı 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Poyraz Haziran'ın Peşinden Mi Gidiyor?

İlgili Postlar

Ada Masalı 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Poyraz Haziran’ın Peşinden Mi Gidiyor?

Star Tv’nin sevilen dizisi Ada Masalı, 18. yeni bölümüyle 19 ekim salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Poyraz, babasının öz olmadığını babaannesinin de öz babaannesi olmadığını öğrenir. Ama yine de babaannesinden bu sırrı kendisinden sakladığı için ona kızmaz. Ona sarılıp onun kendisinin babaannesi olduğunu söyler. Haziran ise, adayı da Poyraz’ı da terk eder. Ada Masalı 18. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Poyraz, Haziran’ın peşinden mi gidiyor?

Salı Dizileri 2021

Poyraz Haziran’ın Peşinden Mi Gidiyor?

Ada Masalı 18. bölüm 1. fragmanında; Poyraz, Haziran’ın bıraktığı mektubu okuyor ve onun gitmesine çok üzülüyor. Zeynep, kızını arayıp adadan ayrıldığı için çok sevindiğini ve ondan bir daha adaya dönmemesini istiyor. Haziran ile Poyraz, nerede karşılaşıyor?

İşte Ada Masalı 18. bölüm 1. fragmanı…

ADA MASALI 17. BÖLÜM ÖZETİ!

Poyraz, annesiyle yılar sonra karşılaştıktan sonra arabasını ölümüne sürüp kaza geçirir. Hastaneye kaldırıldığını öğrenen tüm adalılar hastaneye koşar. Ama Poyraz, ortadan kaybolur. Adanın sokaklarına Poyraz’ın kayıp ilanları asılır.

Haziran, Poyraz’ı aramaya başlar. Aklına onunla ormanda piknik yaptıkları yer gelir. Oraya gidince Poyraz’ı orada bulur. Poyraz, Haziran’ın gitmesini ister. Ama Haziran, onu bırakıp gitmez.

Ayten’de oğlunu bulmadan adadan ayrılmaz. Batu, İdil’in kendisini değil hala Poyraz’ı sevdiğini düşünmeye başlar. İdil’in babası Poyraz’ın kazasında Batu’nun bir oyunu olduğunu düşünüp onu jandarmaya şikayet eder.

Batu, göz altına alınır. Ama İdil, babasına karşı çıkıp Batu’nun öyle bir şey yapmayacağını söyleyip onu serbest bıraktırır. Görkem’in fenomen olma çabaları boşa çıkar. Onun yerine onun çektiği videolarda damacanayla su içen Sadık, fenomen olur.

Poyraz, Zorba’nın o gittikten sonra kaybolduğunu ve kendisini ölüme terk ettiğini öğrenir. Onun için adaya dönen Poyraz, Zorba ameliyatta olduğunu öğrenir ve o gelince onun ameliyatının başarılı geçtiğini öğrenir.

Alper, Melisa’dan ayrı kalamayacağını anlayıp ona evlenme teklifi eder. Melisa’da, Alper’in evlenme teklifini kabul eder. Haziran, Poyraz’a annesinin başından geçenleri anlatır. Onun gençken Poyraz’a hamile kaldığını, o kötü insandan kaçmak için adaya sığındığını, onun yıllar sonra annesini bulduğunu ve annesi sırf Poyraz’ı korumak için bırakıp gittiğini anlatır.

Poyraz, annesiyle yüzleşip onun kendisini kötü bir babayla büyümesin diye yaptığı fedakarlığı öğrendiğini söyleyip ona sarılır. Babası bildiği kişinin de gerçekleri bilmeden öldüğünü öğrenen Poyraz, büyük bir üzüntü içine girer. Haziran, Poyraz’a bir mektup bırakıp adayı terk eder.

Ada Masalı 18. Bölüm Ön İzleme Yayında! Poyraz Aliye’den De Annesinden De…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler