Ana SayfaDizilerAda Masalı 18. Bölüm Ön İzleme Yayında! Poyraz Aliye'den De Annesinden De...

İlgili Postlar

Ada Masalı 18. Bölüm Ön İzleme Yayında! Poyraz Aliye’den De Annesinden De Vazgeçmiyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Ada Masalı, 17. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Poyraz, geçirdiği kazadan sonra ortadan kayboluyor. Haziran, onu buluyor ve Ayten’den öğrendiği tüm gerçekleri ona anlatıyor. Onların barışmasından sonra Haziran, kendisine inanmadığı için Poyraz’a bir mektup bırakıp adayı terk ediyor. Ada Masalı 18. bölüm ön izleme yayınlandı. Poyraz, Aliye’den de annesinden de vazgeçmiyor.

Salı Dizileri 2021

Poyraz Aliye’den De Annesinden De Vazgeçmiyor!

Ada Masalı 18. bölüm ön izlemesinde; Poyraz, babasının öz olmadığını babaannesinin de öz babaannesi olmadığını öğreniyor. Ama yine de babaannesinden bu sırrı kendisinden sakladığı için ona kızmıyor. Ona sarılıp onun kendisinin babaannesi olduğunu söylüyor. Haziran ise, adayı da Poyraz’ı da terk ediyor.

İşte Ada Masalı 18. bölüm ön izlemesi…

ADA MASALI 17. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Poyraz, annesiyle yılar sonra karşılaştıktan sonra arabasını ölümüne sürüp kaza geçiriyor. Hastaneye kaldırıldığını öğrenen tüm adalılar hastaneye koşuyor. Ama Poyraz, ortadan kayboluyor. Adanın sokaklarına Poyraz’ın kayıp ilanları asılıyor.

Haziran, Poyraz’ı aramaya başlıyor. Aklına onunla ormanda piknik yaptıkları yer geliyor. Oraya gidince Poyraz’ı orada buluyor. Poyraz, Haziran’ın gitmesini istiyor. Ama Haziran, onu bırakıp gitmiyor.

Ayten’de oğlunu bulmadan adadan ayrılmıyor. Batu, İdil’in kendisini değil hala Poyraz’ı sevdiğini düşünmeye başlıyor. İdil’in babası Poyraz’ın kazasında Batu’nun bir oyunu olduğunu düşünüp onu jandarmaya şikayet ediyor.

Batu, göz altına alınıyor. Ama İdil, babasına karşı çıkıp Batu’nun öyle bir şey yapmayacağını söyleyip onu serbest bıraktırıyor. Görkem’in fenomen olma çabaları boşa çıkıyor. Onun yerine onun çektiği videolarda damacanayla su içen Sadık, fenomen oluyor.

Poyraz, Zorba’nın o gittikten sonra kaybolduğunu ve kendisini ölüme terk ettiğini öğreniyor. Onun için adaya dönen Poyraz, Zorba ameliyatta olduğunu öğreniyor ve o gelince onun ameliyatının başarılı geçtiğini öğreniyor.

Alper, Melisa’dan ayrı kalamayacağını anlayıp ona evlenme teklifi ediyor. Melisa’da, Alper’in evlenme teklifini kabul ediyor. Haziran, Poyraz’a annesinin başından geçenleri anlatıyor. Onun gençken Poyraz’a hamile kaldığını, o kötü insandan kaçmak için adaya sığındığını, onun yıllar sonra annesini bulduğunu ve annesi sırf Poyraz’ı korumak için bırakıp gittiğini anlatıyor.

Poyraz, annesiyle yüzleşip onun kendisini kötü bir babayla büyümesin diye yaptığı fedakarlığı öğrendiğini söyleyip ona sarılıyor. Babası bildiği kişinin de gerçekleri bilmeden öldüğünü öğrenen Poyraz, büyük bir üzüntü içine giriyor. Haziran, Poyraz’a bir mektup bırakıp adayı terk ediyor.

 Ada Masalı 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Haziran Poyraz’ı Buluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler