Ana SayfaDizilerKalp Yarası 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ayşe Ferit'in De Hayatını Kurtarıyor!

İlgili Postlar

Kalp Yarası 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ayşe Ferit’in De Hayatını Kurtarıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kalp Yarası, 16. yeni bölümüyle 18 ekim pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Ayşe, Hande’nin hayatını kurtarır. Hande, kendisine gelir ve Ferit’le nişanlı olduğunu zanneder. Zümrüt, Hüseyin’e baskı yapar. Hüseyin, bir adam tutup Baha cinayetini kendisinin yaptığını söyletir. Ayşe, serbest kalır. Ferit, Ayşe’den boşanmayı kabul eder. İkili beraber pikniğe çıkar. Dönüşte Ayşe ile Ferit, kaza yapar. Kalp Yarası 16. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ayşe, Ferit’in de hayatını kurtarıyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Ayşe Ferit’in De Hayatını Kurtarıyor!

Kalp Yarası 16. bölüm 1. fragmanında; Ferit, karşıdan gelen arabayı görmüyor ve kaza yapıyor. Ayşe, kendisine gelir gelmez Ferit’i kurtarmak için çevreden yardım istiyor. Ferit, hastaneye yetişiyor. Hande, gelinliğini giyip Ferit’in karşısına çıkıyor. Ferit, herkesin içinde Hande’ye onun hafızasını yerine getirmek istediğini söyleyip tüm olanları açıklıyor.

İşte Kalp Yarası 16. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1448012969976160257

 

KALP YARASI 15. BÖLÜM ÖZETİ!

Ferit, Ayşe’yle konuşmak için onun evine gider. Ayşe, Ferit’ten boşanmak istediğini açıklar. O sırada Hande’den ikisine de video gelir. Ayşe, Ferit’ten hemen onun kendisini attığı yeri öğrenip koşar. Oraya vardıklarında Ayşe, Hande’nin yaşadığını anlar.

Hande, yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılır. Hastanede kan gerekir. Ayşe, Hande’ye hiç düşünmeden kanını verir. Zümrüt, Ayşe’nin kızının hayatını kurtardığını öğrenince onu sarılıp teşekkür eder. Hüseyin’i de ihbar etmek için büyük yemin ettiği aklına gelir ve kızının bu yüzden ölümle pençeleştiğini düşünür.

Hüseyin, Zümrüt’ün kendisini ihbar edeceğini anlayıp hemen suçu üstlenecek birini bulur. Baha’yı öldürdüğünü söyleyen biri teslim olur. Ayşe’nin de masum olduğu ortaya çıkıp serbest bırakılır.

Yaman, Hande’nin başına gidip ona kalbi olduğunu, onu söküp atamayacağını söyleyip göz yaşı döker. Hande gözlerini açar. Ancak Ferit’le evleneceğini ve düğüne üç gün kaldığını zanneder.

Azade, Ferit’le konuşup hazır Hande’nin düğün şokunu hatırlamazken onun Hande’yle evlenmesini ister. Ferit, annesine bunu yapamayacağını, Ayşe’yi çok sevdiğini söyler. Adnan, Azade’nin yönetim kurulu kararıyla otel için tüm mal varlıklarını ipotek edip kredi çektiklerini öğrenir.

Şirkete gidip bunun riskli bir durum olduğunu yönetim kuruluna anlatır. Azede, yönetim kurulunun başkanlık için oylamasını ister. Herkes Azade’nin başkanlığı için oy verir. Adnan, en çok Yaman’ın kendi aleyhine oy kullanmasına üzülür.

Onu karşısına alıp kendisini büyük halay kırıklığına uğrattığını söyler. Ferit, Ayşe’nin evinde sızıp kalır. Ertesi gün boşanma protokolünü üzülerek imzalar. Ayşe, Ferit’le son kez birlikte vakit geçirmek ister. İkili pikniğe gider. Dönüşte, Ferit karşıdan gelen aracı görmez ve kaza yapar.

Kalp Yarası 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ayşe ile Ferit Kaza Yapıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler