Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azra Sergen'in Yalanlarına...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azra Sergen’in Yalanlarına İnanmıyor!

Fox Tv’nin yeni gözde dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 4. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Azra, Ceylan’ı yaralı bir şekilde hastaneye yetiştiriyor. Saklı Oda sitesinin ilk listesi yayınlanıyor. İkinci listede Sergen’in de adı geçiyor. Sergen, çeteye adını sildirmek için bir milyon lira kaptırıyor. Ama Azra, Sergen’in de o listede adının olduğunu öğreniyor. Evlilik Hakkında Her Şey 5. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Azra, Sergen’in yalanlarına inanmıyor.

Salı Dizileri 2021

Azra Sergen’in Yalanlarına İnanmıyor!

Evlilik Hakkında Her Şey 5. bölüm 1. fragmanında; Sergen, Azra’ya bir müvekkili için o siteye üye olduğu yalanını uyduruyor. Ama Azra, Sergen’in bu yalanına inanmıyor. Ona, yüzlerce davaya baktığını ve o kadınların inanmak istedikleri şeyle kendisini kandıramayacağını söylüyor.

İşte Evlilik Hakkında Her Şey 5. bölüm 1. fragmanı….

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ceylan, vurulduktan sonra Azra onu hastaneye yetiştiriyor. Hastanede Ceylan’ın kalbi duruyor. Ama Ceylan, tekrar hayata dönmeyi başarıyor. Babası ise, kızının yanına gelip ondan af diliyor. Şeref ise, kaçıyor. Yıldırım, Şeref’in bulunması için harekete geçiyor.

Azra, sabaha karşı eve geliyor. Şermin Koloğlu’nun asistanının telefonuyla hiç uyumadan onun yanına gitmek zorunda kalıyor. Saklı Oda sitesinin yayınlanan listesinde kocasının da adı olduğunu öğrenen Şermin ondan boşanmak istiyor.

Güneş’in isteme törenine babası da geliyor. Sanem sonradan gelip ortalığı karıştırıyor. Güneş’in Neco ile öpüştüğünü ve Yalın’la evlenmek istemediğini söyleyip Sergen’le ilgilide bir şeyler söylemeye çalışınca annesi tarafından susturuluyor.

Azra, kocasıyla canlı aynı programı sunmak zorunda kalan Şermin’i sakinleştirip yayına başlamasını sağlıyor. Çolpan, Şermin’in Azra’yı aradığını öğreniyor. Hemen, ekibine o listedeki ünlü ve zengin kişileri arayıp boşanma davalarını almalarını istiyor.

Eylül, bir ilaç alıp yatıyor. Alinaz ise mutfakta bir şeyler yapmaya çalışırken yangın çıkarıyor. Eylül, kızının feryatlarını bile duymuyor. Vural, kızını görmeye geldiğinde onun evden gelen seslerini duyuyor. Onu yanmakta olan evden kurtarıp Eylül’ü uyandırıyor.

Böyle bir ihmalkarlık ile kızının velayetini kaybedeceğini bilen Eylül, polisi arayıp Vural’ın kızını kaçırdığını ihbar ediyor. Bu dava için Sanem ile Azra, karşı karşıya geliyor. Azra, Eylül’ün çok tehlikeli bir kadın olduğunu anlıyor.

Yinede bir uzlaşmaya varıp ikilinin dava süresince aynı evde kalmalarını talep ediyor. Eylül, havada bu teklifi kabul ediyor. Songül, şirketi o kadına bırakmayacağını söylüyor. Sergen, bir milyon lira adının silinmesi karşılığında çeteye bir milyon lira kaptırıyor.

Dolandırıldığını anlayınca da Yıldırım’dan yardım istiyor. Azra, basının önüne çıkıyor ve müvekkillerini savunmaya çalışırken kocasının da o listede olduğunu öğreniyor. Yıldırım, onu oradan uzaklaştırıyor.

Evlilik Hakkında Her Şey 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sanem Sergen’in Yaptıklarını…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler