Ana SayfaDizilerKıbrıs Zafere Doğru Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin Yeni Bölüm Tanıtımı...

İlgili Postlar

Kıbrıs Zafere Doğru Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin Yeni Bölüm Tanıtımı Yayında!

TRT 1’in sevilen dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs, 9. bölümüyle sezon finali yaptı. Dizinin yeni sezonu Kıbrıs Zafere Doğru ismiyle ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Kemal, büyük zorluklarla da olsa karısını ve kızını evine getirmeyi başarır. Samsong, yaralı bir şekilde Yunanistan’a kaçar. Yunanistan, on bin askeriyle taarruza geçmeye hazırlanır. Türkiye’den Kıbrıs’a, tam destek gelir. Kıbrıs Zafere Doğru Dizinin yayın tarihi belli oldu.

 Cuma Dizileri 2021

Kıbrıs Zafere Doğru Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin 2. tanıtımı yayınlandı. Merakla beklenen diizi yeni bölümüyle 15 ekim cuma günü ekrana gelecek.

İşte Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin 2. tanıtımı…

BİR ZAMANLAR KIBRIS 9. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLMUŞTU?

Kemal, İnci’yle kızını bulur. Sandy, ambulansla onlara yardıma gelir. Son anda Samsong, Kemal’in karısını ve kızını kaçıracağını öğrenir. Onlara pusu kurulur. Kemal, her şeyin bittiğini düşündüğü anda birileri gelip kendisine saldıranları öldürüp onları bir kamyonete bindirir.

Daha sonra Erenköy’e doğru yol alırlar. Oraya vardıklarında kendilerini bekleyen teknenin gittiğini gören Kemal, büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Ertesi güne kadar emniyetli bir yerde konaklarlar.

Bereli, Sandy’e söz verdiği üzere kardeşlerinin hayatını kurtarır. Kardeşlerinden haber alamayan Sandy, onlara ne olduğunun merak eder. Samsong, Türkiye’den gelen silah dolu teknedeki adamları öldürüp yüzerek tekneye ulaşır.

Bu arada Rumların alı koyduğu 28 erkek çocuğunu kurtarmak için Bereli’yle birlikte Mesude’de gider. Mesude, salgın hastalık olduğunu söyleyip elindeki izin belgesiyle içeri girer. Yanlarında götürdükleri genç, çocukların bir kısmını Bereli’ye ulaştırır.

Daha sonra çocukların eksik olduğunu anlayan Rum komutan, doktor Mesude’yi rehin alıp oradan kaçmaya çalışır. Mesude, son anda kendi canı pahasına çocukları kurtarmak ister. Bereli, Rum komutanı vurur. Ama Mesude, vurulup hayatını kaybeder.

28 erkek çocuk kurtarılır. Eray’da, bu çatışmada vurulup ölür. İki şehit verseler de, çocuklar kurtulur. Samsong, Kemal’lleri alacak tekneye binip onları alır. Hareket ettikten sonra Kemal’e ateş edip onu vurur.

Kemal, yaralı bir şekilde cebindeki bıçağı çıkarıp Samsong’u, bir kaç yerinden yaralar. Samsong, tekneyi çalıştırıp Yunanistan’a ulaşır. Kemal ve ailesine kurulan tuzağı öğrenen Bereli, hemen onların bulunduğu yere ulaşır.

Sandy ile Kemal’i, yaralı bir şekilde hastaneye yetiştirir. Samsong Yunanistan’da, tedavi olup iyileşir. On bin asker emrine verilip Erenköy’e, saldırmak için hazırlık yapar. Bu arada Cengiz Topel’de, komutasındaki askerlerle Kıbrıs’a desteğe gitmek üzere yola çıkar.

Bir Zamanlar Kıbrıs Dizisinin 2. Sezonu Ne Zaman Yayınlanacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler