Ana SayfaDizilerAşk Mantık İntikam 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Esra Ozan'a Çağla'nın Tehdit...

İlgili Postlar

Aşk Mantık İntikam 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Esra Ozan’a Çağla’nın Tehdit Ettiğini Anlatıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam, 17. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Esra. Çınar’la sevgili olmayı kabul ediyor. Ozan, yeni projesini açıklıyor. Çağla, Esra’dan kurtulmak için onu tuzağa düşürüyor. Kendi eliyle Ozan’ın projesini rakip firmaya verip suçu Esra’nın üzerine atıyor. Aşk Mantık İntikam 18. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Esra, Ozan’a Çağla’nın kendisini tehdit ettiğini anlatıyor.

Cuma Dizileri 2021

Esra Ozan’a Çağla’nın Tehdit Ettiğini Anlatıyor!

Aşk Mantık İntikam 18. bölüm 1. fragmanında; Çınar, Esra’ya kurulan tuzağı Çağla’nın yaptığını öğreniyor. Ondan bunun hesabını soruyor. Çağla, araba kullanırken Ozan’ı kaybetmekten korktuğu için panikliyor ve direksiyonun hakimiyetini kaybediyor. Ozan, Esra’nın üzerine çok gidiyor. Esra’da, Çağla’nın kendisini tehdit ettiğini ona anlatıyor.

İşte Aşk Mantık İntikam 18. bölüm 1. fragmanı…

AŞK MANTIK İNTİKAM 17. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Esra, Ozan’a gerçekleri anlatmak için tekneye gittiğinde Çağla’nın geceyi teknede geçirdiğini anlıyor. Hemen gidip Çınar’a hala kendisiyle birlikte olmak isteyip istemediğini soruyor. Çınar, sevinçten havalara uçuyor ve ikili sevgili oluyor.

Mert, Çağla’nın peşini bırakmıyor. Onu kendisiyle görüşmeye zorluyor. Musa, Çağla’nın telefon görüşmesini duyup onun Ozan’ı aldattığını anlıyor. Ama kimseye bir şey söyleyemiyor.

Çağla, Çınar’la Esra’nın sevgili olduğunu Ozan’a söylüyor. Çınar, Esra’yı doksanlar şarkıları çalan bir yere götürüyor. Bunu öğrenen Ozan’da Çağla’yla oraya gidiyor. Ozan, Esra’yı yalnız yakalayıp onun Çınar’la gerçekten sevgili olmadığını, dışarıdan bakıldığında onların arkadaş gibi göründüğünü söylüyor.

Bunun üzerine Esra, Ozan’ın göreceği şekilde Çınar’ı öpüyor. Ozan, Çağla’ya Esra diye hitap ediyor. Çağla, bunun üzerine Esra’yı Ozan’ın gözünden düşürmek için bir plan yapıyor. Şirkette Esra’yı sevmeyen birini bulup onunla anlaşıyor. Bu arada Ozan’ın yeni çiftlik projesini rakip firmaya veriyor.

Esra, dükkana kesilen cezanın ödendiğini öğreniyor. Çınar, bunu Ozan’ın ödediğini anlayıp onun üzerine yürüyor ve sevgilisinin ailesinin borcunu kendisinin ödeyeceğini söylüyor. Esra, araya girip ikiliyi ayırıyor.

Karşılığında görüştüğü kişiden Esra’ya iş teklif etmelerini istiyor. Esra, rakip firmadan iş teklifi alınca görüşmeye gidiyor. Ama düşünüp onlara bu işi kabul edemeyeceğini söylüyor. Onlar konuşurken Çağla onları görüntülenmesini sağlıyor.

Ertesi gün rakip firma çiftlik projesini kendileri düşünmüş gibi tanıtıyor. Çağla, bu projeyi rakip firmaya Esra’nın verdiğini söyleyip onun rakip firmayla görüştüğünün görüntülerini herkese gösteriyor.

Esra, görüşmeye gittiğini ancak onların teklifini kabul etmediğini söylüyor. Çınar, Esra’ya böyle bir görüşme yaptığından kendisinin neden haberi olmadığını soruyor.

Aşk Mantık İntikam 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Esra Tuzağa Düşürülüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler