Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 48. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? İbrahim Nevin'in Yaptıklarını Duyunca Yıkılıyor!

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 48. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? İbrahim Nevin’in Yaptıklarını Duyunca Yıkılıyor!

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 47. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Derya, yasak aşkını anlatıyor. Keklik, doktor hanımı görmeye geliyor ve kızı için endişe ettiğini anlatıyor. Rezzan, ablasının nasıl intihar ettiğini anlatıyor. Doktor hanım Nevin’i konuşturup onun kızını zehirlediğini anlıyor. Durumu İbrahim’e anlatıp Nevin’in kliniğe yatırılması gerektiğini söylüyor. İbrahim, Nevin’in yaptıklarını duyunca yıkılıyor.

Cuma Dizileri 2021

İbrahim Nevin’in Yaptıklarını Duyunca Yıkılıyor!

Kırmızı Oda 48. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. İlk olarak kliniğe Rezzan ve ailesi geliyor. Rezzan, daha rahatlamış bir şekilde doktor hanımın karşısına çıkıyor. Ona, ablasının hastalanma ve intihar etme sürecini anlatıyor. Doktor hanımın, duydukları karşısında kanı donuyor.

KIRMIZI ODA 47. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Rezzan, ablasının intiharından sonra annesinin kendisini görmediğini, hep ablasının odasında vakit geçirdiğini, ona kendisini göstermek için hasta numarası yapmak zorunda kaldığını anlatıyor.

Rezzan’dan sonra Nevin’le görüşen doktor hanım, onu konuşturup kızının dışarı çıkmaması için o ilaçları kızına kendi elleriyle verdiğini anlatmasını sağlıyor. Ama Nevin, kızının öldüğünü kabul etmiyor. Onun iyi olduğunu onunla her gün görüşüp konuştuğunu söylüyor.

Doktor hanım, daha sonra İbrahim’le görüşmek istiyor. Ona, Nevin’in Afet’e ilaç vererek onu zehirlediğini ve yataktan çıkmamasını sağladığını, onun intiharına karısının sebep olduğunu söylüyor. İbrahim, duyduklarından sonra göz yaşlarına boğuluyor.

Doktor hanım, acilen Nevin’in bir hastaneye yatması gerektiğini söylüyor. Nevin’e bir şey belli etmeden İbrahim eve gidiyor ve akıl hastanesiyle görüşüyor. Hastane görevlileri Nevin’i almak için eve geliyor.

Nevin, durumu anlayıp Afet’in odasına kendisini kilitleyip balkona kızının kendisini attığı yere çıkıyor. Nevin, kızı gibi kendisini balkondan aşağı mı atacak? Derya, doktor hanıma yasak ilişki yaşadığı kişiyi anlatıyor. Ona, annesinin babasını öldürdüğünü söyledikten sonra aralarının bozulduğunu anlatıyor.

Keklik’in kulakları duymamaya başlıyor. Ağır işiten Keklik, doktor hanıma düğünde olanları anlatıyor. Onunla konuşurken kulakları açılıyor. Keklik, kızının tehlikeli biriyle görüştüğünü öğrendiğini, kızını o kişiden nasıl uzaklaştıracağını bilmediğini doktor hanıma anlatıp ondan yardım istiyor.

Kırmızı Oda 47. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Derya Yasak Aşkını Anlatıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler