Ana SayfaDizilerKanunsuz Topraklar 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Davut'u İdamdan Kim Kurtarıyor?

İlgili Postlar

Kanunsuz Topraklar 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Davut’u İdamdan Kim Kurtarıyor?

Fox Tv’nin yeni gözde dizisi Kanunsuz Topraklar, 3. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Malik, kızını Davut’un kurtardığını öğrenip ona para teklif ediyor. Gülfem, Davut’a babasının ölen işçilerin eşlerini evlerinden çıkaracağını söylüyor. Davut, Malik’e o evler için kira vermek için Kasapoğlu’na kömür satmak istiyor. Milli Emniyetten Rafet, Davut’a gizli bir görev teklif ediyor. Kanunsuz Topraklar 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Davut’u idamdan kim kurtarıyor?

Çarşamba Dizileri 2021

Davut’u İdamdan Kim Kurtarıyor?

Kanunsuz Topraklar 4. bölüm 1. fragmanında; Davut, vatana ihanetten idam edilmeye hazırlanıyor. Ancak son anda birisi gelip onu idamdan kurtarıyor. Gülfem, ölen 9 işçinin evlerinden çıkarılmaması için babasıyla pazarlık yapıyor ve Ali’ye nişanlanmayı kabul ediyor. Davut, Gülfem’e babasının işçileri evlerinden çıkartamayacağına dair emin konuşuyor. Ali nişan hazırlıklarına başlıyor.

İşte Kanunsuz Topraklar 4. bölüm 1. fragmanı…

KANUNSUZ TOPRAKLAR 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Davut, Çolak’ı öldürüp Gülfem’i onun elinden kurtarıyor. Malik, kızını Çolak’ın kaçırdığını öğrenip jandarmaya haber veremiyor. Onun kendisi hakkında bildiği bir sırrı jandarmaya anlatmasından korkuyor. Davut, Gülfem’i evine götürüyor. Malik, Davut’a kızını kurtardığı için para vermek istiyor.

Ancak Davut, onun parasını kabul etmiyor. Gülfem, kendisini kurtarmak için kılını kıpırdatmadığı için babasıyla konuşmuyor. Davut’un yanına gidip onunla dost olmak istediğini söylüyor. Gülfem, babasının ölen 9 işçinin evlerini boşaltma kararı aldığını öğrenip durumu Davut’a anlatıyor.

Davut, Malik’le konuşmaya gidiyor. Onun kararlı olduğunu görünce tüm işçileri toplayıp o 9 evin kirasını vermek için madenden kömür çalıp satmayı teklif ediyor. Davut, kaçak işler yapan Kasapoğlu’nun yanına gidiyor ve ona her gün bir araba kömür satacağını söylüyor.

Kasapoğlu, Davut’tu bir testten geçiriyor ve ona verdiği içi malzeme dolu arabayı jandarmalara yakalanmadan istediği yere götürmesini istiyor. Bu arada Gülfem, 9 kadının madende çalışması için babasıyla konuşuyor. Malik kabul etmeyince ona, eğer istediğini yaparsa Ali’yle evlenmeyi kabul edeceğini söylüyor.

Jandarmalar Davut’u yakalıyor. Yıllardır Kasapoğlu’nun çaldığı devlete ait silahların peşinde olan Milli Emniyet amiri Rafet, Davut’la bir iş birliği yapmak istiyor. Eğer yapmazsa onu vatan hainliğinden idam ettireceğini söylüyor.

Kanunsuz Topraklar 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Gülfem Babasına Karşı Davut’la İş…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler