Ana SayfaDizilerKanunsuz Topraklar 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Gülfem Babasına Karşı Davut'la İş...

İlgili Postlar

Kanunsuz Topraklar 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Gülfem Babasına Karşı Davut’la İş Birliği Yapıyor!

Fox Tv’nin yeni gözde dizisi Kanunsuz Topraklar, 3. yeni bölümüyle 13 ekim çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Çolak’ın yaşadığını öğrenen Malik, Davut’un kendilerine kazık attığını düşünür. Davut, Gülfem’i Çolak’ın elinden kurtarıp evine teslim eder. Malik, Gülfem’i Ali’yle evlendireceğini açıklar. Gülfem, Davut’la dost olur ve onun yanına gidip babasının kendisini Ali’yle evlendireceğini söyler. Kanunsuz Topraklar 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Gülfem, babasına karşı Davut’la iş biriliği yapıyor.

Çarşamba Dizileri 2021

Gülfem Babasına Karşı Davut’la İş Birliği Yapıyor!

Kanunsuz Topraklar 3. bölüm 2. fragmanında; Gülfem, Davut’un yanına gidip babasının ölen işçilerin ailelerini evlerinden çıkartacağını söylüyor. Davut, işçileri ayaklandırıyor. Gülfem, Ali’ye onunla evlenmek istemediğini söylüyor. Babasına da eğer dokuz kadının madene inmesine izin verirse Ali’yle evlenmeyi kabul edeceğini söylüyor.

İşte Kanunsuz Topraklar 3. bölüm 2. fragmanı…

KANUNSUZ TOPRAKLAR 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Babasının yaşadığını gören Gülfem, hemen eve doktor çağırır. Doktor, Malik’in karnındaki kurşunu çıkarır. Yavuz, Malik’in öleceğinden emin kazadaki paraları alıp kaçmaya çalışırken önüne Çolak çıkar.

Yavuz, Çolak’la bir anlaşma yapar ve ondan Davut’u öldürmesini ister. Çolak, silahını ona çekip daha fazla para ister ve tüm kasadaki parayı alır. Birazını da Yavuz’a verir. Yavuz, Malik’in yaşadığını öğrenip onu öldürmek için odasına girer.

Ama Gülfem’in gelmesiyle onu öldüremez. Davut, annesinin yanına gidip Malik’i öldürdüğünü söyler. Kardeşleri ise Davut’un yakalanmaması için onu bayıltıp dağa götürür. Orada Çolak’ın eline düşerler.

Davut’un annesi jandarmaya gidip Malik’i kendisinin vurduğunu söyler. Çolak’ın adamlarının elinden kurtulan Davut, jandarmaya Malik’i kendisinin vurduğunu hatta kızının orada olduğunu söyler.

Gülfem, Davut’un annesiyle konuşmaya gidince babasının suçlu olduğunu anlar. Jandarmada Davut’u görmediğini söyler. Yavuz, Malik’e Çolak’ın kasayı silah zoruyla soyduğunu anlatır. Daha sonra hem Davut’tan hem de Çolak’tan kurtulmak için bir plan yaparlar.

Malik, Davut’u yanına çağırıp ondan Çolak’ı öldürmesi karşılığında jandarmaya gerçekleri anlatmayacağını, eğer dediklerini yaparsa onu madende usta başı yapacağını söyler. Davut, ailesi için bu anlaşmayı kabul eder.

Çolak, Davut’u yakalar ve onun uçuruma düştüğünü gözleriyle görür. Gülfem ile Fikriye, babasına teyzelerinin yanına İstanbul’a gitmek istediklerini söyler. Malik, onların bu istediğini kabul etmez. Gülfem ile Fikriye, gece evden kaçmak için yola çıkar.

Yolda Çolak’la karşılaşır. Çolak, Gülfem’i dağa kaçırır. Fikriye, eve dönüp durumu babasına haber verir. Çolak, Gülfem’e tecavüz edeceği sırada Davut onu vurur. Gülfem’i onun elinden kurtarır.

Kanunsuz Topraklar 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Davut Gülfem’in Kahramanı Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler