Ana SayfaDizilerBaht Oyunu 17. Bölüm 2. Final Fragmanı Yayında! Ada İle Bora Evlenecek...

İlgili Postlar

Baht Oyunu 17. Bölüm 2. Final Fragmanı Yayında! Ada İle Bora Evlenecek Mi?

Kanal D’nin sevilen dizisi Baht Oyunu, final bölümüyle 12 ekim salı günü ekrana gelecek. Dizinin final bölümünde; Ada, ne iş yerini ne de Bora’yı bırakmak istemez ve Zafer’le iş birliği yapar. Bora, Ada’yı kovar Zafer de onu geri işe alır. Ada, artık Bora’ya gizlediği her şeyi anlatmaya karar verir. Bora, Tuğçe’den öğrendiği şey karşısında büyük şok yaşar. Baht Oyunu 17. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ada ile Bora evlenecek mi?

Salı Dizileri 2021

Ada İle Bora Evlenecek Mi?

Baht Oyunu 17. bölüm 2. fragmanında; Ada, Bora’ya evli olduğu için onun evlenme teklifini kabul etmediğini itiraf ediyor. Bunu öğrenen Bora, Ada’ya karşı tavır alıyor. Ada, aşkını ve Bora’yı geri kazanabilecek mi? İkili bunca olaydan sonra evlenebilecek mi?

İşte Baht Oyunu 17. bölüm 2. fragmanı…

BAHT OYUNU 16. BÖLÜM ÖZETİ!

Ada’nın ailesi Zafer beylerin Selin’i Ali’ye isteyeceklerini düşünür. Ada, Elif’ten kendisini istemeye geldiklerini öğrenip şok olur. Kahveler içiliyor ve Zafer bey Ada’yı Bora’ya ister. Nergis, hemen bunun olamayacağını söyler.

Bora, Ada’yla birbirlerini sevdiklerini söyler. Ama Ada, herkesin içinde Bora’yla evlenmek istemediğini söyler. Ertesi gün Ada, işi bırakmak için şirkete gider. O sırada Bora’ya bir telefon gelir ve bir ödül töreni için şirketinin aday olduğunu öğrenir.

Bora, Ada ile Tuğçe’ye ikisinin bir yazı yazıp hangisi fazla tıklanır ise onun ödül töreninde aday olacağını söyler. Ada’nın istifası kabul edilmez. Ada, hemen yazısı için tanımadığı biriyle yazışmaya başlar.

Tuğçe’de, Bora’yla ‘İdeal Kadın’ ismiyle tekrar yazışmaya başlar. Ödülü verecek şirket sahibi Ferhat ile karısı Şirin, şirkete gelir. Ada ile Bora, onların yanında atışmaya başlar. Ferhat’ın ağzından çıkan bir sözle 41 yıllık karısı olan Şirin’le arası bozulur.

Ada, onları barıştırmak için bir buluşma ayarlar. Buluşmaya sonradan Bora’da gelir. Ada ile Bora, tartışırken Ferhat ile Şirin barışıp onları yalnız bırakır. İnternet sitesinden konuştuğu kişiyle Ada ıssız bir yerde buluşmaya gider.

Adam sapık çıkar. Bora, onun kaybolduğunu öğrenip hemen görüşme yaptığı siteye gidip buluştukları yeri öğrenir. Gidip Ada’yı adamın elinden kurtarır. Tuğçe, Ada’yı terasa çağırır. Orada Bora’ya İdeal Kadının kendisi olduğunu, Ada’nın kendisi yerine onunla konuştuğunu hatta buluştuğunu, onun yaptığı tüm oyunları anlatır.

Bora, Ada’nın yaptıklarını öğrendikten sonra ona çok kızar. Ada’ya, bir daha onu görmek istemediğini ve karşısına çıkmamasını istediğini söyler.

 Baht Oyunu 17. Bölüm 1. Final Fragmanı Yayında! Bora Ada’nın Sırrını Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler