Ana SayfaDizilerSadakatsiz 35. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Melih Derin'in Numara Yaptığını Anlıyor!

İlgili Postlar

Sadakatsiz 35. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Melih Derin’in Numara Yaptığını Anlıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Sadakatsiz, 34. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Aras’ı takip eden Kadir, Derya’yla yakınlık kurmaya başlıyor. Haluk, Gönül’ün hesaptan yüklü bir miktarda çektiği paranın hesabını soruyor. Gönül, evi terk edip Melik’in evine gidiyor. Derin, Asya’nın evini gözetlerken Melih’e yakalanıyor. Melih, Derin’in numara yaptığını anlıyor.

Çarşamba Dizileri 2021

Melih Derin’in Numara Yaptığını Anlıyor!

Sadakatsiz dizisinin 35. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Aras, kim olduğunu hala hatırlayamıyor. Ama onun peşine düşen Kadir, sürekli onun ve Asya’nın fotoğraflarını çekiyor. Kadir, bir medikal şirketinin temsilcisi olarak Derya’yla görüşmeye gidiyor. Derya, Kadir’den etkileniyor.

SADAKATSİZ 34. BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Volkan, Derin’in yeni ev müjdesine sevinmiş gibi görünse de planlarını erteliyor. Gönül, Volkan’ın sattığı evi satın alan kişi olarak kimliğini saklayıp onunla buluşmak istiyor. Volkan, evini tekrar almaktan vazgeçiyor ve evi alan kişiyle görüşmek istemiyor.

Gönül, ısrarla aracıdan Volkan’la kendisini görüştürmesini yoksa onun evine geleceğini söylüyor. Öyle olunca da Volkan, görüşmeyi kabul ediyor. Volkan, karşısında Gönül’ü görünce şok oluyor. Gönül, arada kızı olmasaydı onu beş parasız bırakacağını söyleyip ondan parasını geri istiyor.

Haluk, Gönül’ün ortak hesabından 5 milyon lira çektiğini öğreniyor. Gönül’e, o parayla ne yaptığını soruyor. İkili tartışıyor ve Gönül valizini alıp evden ayrılıyor. Melih ile Bahar, Gönül yüzünden tartışıyor.

Ertesi gün Bahar, hamile olduğunu öğreniyor. Melih’e sürpriz bir yemek hazırlayıp ona hamile olduğunu açıklıyor. O sırada Gönül valiziyle evlerine geliyor. Polis, Aras’ın hatırlamama numarası yaptığını düşünmeye başlıyor.

Aras, Asya’dan kendisini kaza yaptığı yere götürmesini istiyor. Orada Aras, telefonda biriyle tartıştığını ve telefonu camdan fırlattığını hatırlıyor. Ama telefonu bulamıyor. Nil, Aras’ın eve geleceğini öğrenip yemekler hazırlıyor.

Asya, Aras ile eve gelip onunla bahçeye çıkıyor. O sırada Volkan geliyor ve Asya’ya, o adamın kim olduğunu bilmeden evine almasının doğru bulmadığını söylüyor. Derin, annesiyle konuşmak için Bahar’ın evine gidiyor.

Asya’nın evinin önünde Volkan’ın arabasını görünce tekerlekli sandalyeden kalkıp onları gözetliyor. Orada Aras’ı görüp tanıyor. Melih, Derin’e bakmak için dışarı çıktığında onu ayakta Asya’nın evini gözetlerken görüyor.

Sadakatsiz 34. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Derin Aras İle İlgili Ne Biliyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler