Ana SayfaDizilerSadakatsiz 34. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Derin Aras İle İlgili Ne Biliyor?

İlgili Postlar

Sadakatsiz 34. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Derin Aras İle İlgili Ne Biliyor?

Kanal D’nin sevilen dizisi Sadakatsiz, 34. yeni bölümüyle 13 ekim çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Derin, yürür ama bunu ailesinden ve Volkan’dan saklar. Asya’nın Tekirdağ’a yerleştiğini duyan Derin, onun yanına gider. Onu Volkan için orada kalmakla suçlar. Volkan, Asya’nın kalmasıyla sattığı evi geri almak için uğraşır. Aras’ın peşindeki kişi Asya’yı da göz hapsine alır. Sadakatsiz 34. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Derin, Aras ile ilgili ne biliyor?

Çarşamba Dizileri 2021

Derin Aras İle İlgili Ne Biliyor?

Sadakatsiz 34. bölüm 1. fragmanında; Nil, Asya’nın hayatını kurtardığı adamı eve davet etmek istiyor. Volkan, bu durumu öğrenince adamı merak edip onunla tanışmak istiyor. Derin, onları takibe alıyor ve Aras’ı görünce tanıyor. Aras’ı Derin nereden tanıyor?

İşte Sadakatsiz 34. bölüm 1. fragmanı…

SADAKATSİZ 33. BÖLÜM ÖZETİ!

Asya, Ali’nin mutluluğu için Tekirdağ’da kalmaya karar verir. Ali, bu duruma çok sevinir. Tekrar eski okuluna ve arkadaşlarına dönmenin mutluluğunu yaşar. Asya ise, Asrın hastanesinde acil doktoru olarak çalışmaya başlar.

Asya’nın kazada kurtardığı kişi kendisine gelir. Ancak Asya’dan başka kimseyi tanımaz. Asya, onun geçmişini hatırlaması için ona yardımcı olur. Asya, kaza raporunda Aras’ın frenlerinin tutmadığını ve kendilerine çarpmamak için kaza yaptığını öğrenir.

Bunu öğrendikten sonra onunla daha yakından ilgilenmeye başlar. Volkan, evini satıp İstanbul’a yerleşmeyi planlıyordu. Ama Asya’nın geri dönmesiyle planları suya düşer. Hemen evini sattığı kişiden geri almak ister.

İstanbul’dan Volkan’ı iş başvurusu için ararlar. Volkan ise, şimdilik İstanbul’a dönemeyeceğini söyler. Gönül, Volkan’ın evini satılığa çıkarttığını öğrenir ve evi kendisi alıp kimliğini gizler.

Derin, Asya’nın yanına gidip yine onun kendisini kurtarmadığını ve onun yüzünden tekerlekli sandalyeye mahkum kaldığını, onun Volkan için oraya geri döndüğünü söyler. Asya, Derin’i kurtardığını yineleyip onu hastaneden kovar.

Derin, Volkan’ı elinde tutmak için babasından kendisine yeni bir ev almasını ister. O da kızı hasta olduğu için onu kıramayıp alır. Derin, Volkan’a yeni evin anahtarını verip sürpriz yapar.

Nil, Asya’yla birlikte kalmaya başlar. İş arayan Nil yolda Selçuk ile karşılaşır. Selçuk, Nil’e kartını verip restoranında çalışmasını ister. Nil, Selçuk’un restoranına gidip şefle görüşüp işe girer.

Selçuk’a yaptığı yemeği götürdüğü sırada onun bir sevgilisi olduğunu öğrenir. Asya, Aras’ın kendi hayatlarını kurtardığını öğrendikten sonra onunla yakından ilgilenir. Aras’ın peşindeki adam onu Asya’yla samimi bir şekilde görür.

tsiz 34. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Aras’ın Peşindeki Kişi Asya’yı Da Göz…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler