Ana SayfaDizilerKardeşlerim 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kadir Akif'in Yaptıklarını Öğreniyor!

İlgili Postlar

Kardeşlerim 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kadir Akif’in Yaptıklarını Öğreniyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 23. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Cemile, Orhan’ı yanan evden kurtarıyor. Ondan sonra onun evde kalmasına izin veriyor. Doruk ile Asiye, barışıyor. Kaan, Akif’i tehdit edip kendisine araba aldırıyor. Melisa, Kadir’le Cemile’yi kol kola görüyor. Tolga, Akif’in işlediği suçu Kadir’in üzerine attığını açıklıyor. Kardeşlerim 24. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Kadir, Akif’in yaptıklarını öğreniyor.

Cumartesi Dizileri 2021

Kadir Akif’in Yaptıklarını Öğreniyor!

Kardeşlerim 24. bölüm 1. fragmanında; Doruk, babasına artık onun babası olmadığını söylüyor. Asiye, abisine Akif’in işlediği suçu onun üzerine attığını söylüyor. Kaan, Akif’in babası olduğunu açıklamak istiyor. Akif, Kaan’ı susturabilecek mi?

İşte Kardeşlerim 24. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1446948388117917703

KARDEŞLERİM 23. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kadir, amcasının ve yengesinin rızası olmadığı halde Cemile’yi evine alıyor. Harika, eve gelmeyince Suzan, Ömer’e onu soruyor. Ömer, Harika’yı bir markette hırsızlık yaparken buluyor. Onu kurtarmaya çalışırken nezarete düşüyor.

Suzan karakola gidip yalvarıyor ve kızını oradan kurtarıyor. Harika, ertesi gün okula geliyor. Arkadaşları onu ezmeye çalışıyor. Ancak o herkesi birbirine katmayı başarıyor. Bu arada okul taksitini Tolga’nın değil, Ömer’in ödediğini öğreniyor.

Asiye, Doruk’un kaza yaptığını öğrenip hemen hastaneye koşuyor. İkili bu vesile ile barışıyor. Doruk, Asiye ile barışmanın şerefine okuldaki herkese çiçekler dağıtıyor. İki sevgili ertesi gün mutlu bir gün geçiriyor.

Orhan, evde çorba yapmaya çalışırken evi ateşe veriyor. Dumanların arasında kalıp yardım istiyor. Onun yardımına Cemile koşuyor. Onu yangından kurtarıyor. Orhan, hayatını kurtaran Cemile’nin evde kalmasına izin veriyor ve Kadir’i affediyor.

Melisa, Kadir’in Cemile’ye aşık olduğunu düşünmeye başlıyor ve ona bunu soruyor. Kadir, Melisa’nın kendisine bunu sorduğu için çok kızıyor. Melisa, Kadir’e haksızlık yaptığını düşünüp ondan özür dilemek için pasta alıp onun yanına gitmek için yola çıkıyor.

Cemile, yaralı olduğu için Kadir’in koluna girdiği anda Melisa onları görüp geri dönüyor. Akif, Kaan’dan hesap sormaya okula gidiyor. Ona annesinin fotoğrafını neden Nebahat’in gözüne soktuğunu soruyor.

Oda, bunu hak ettiğini söylüyor. Kaan, Akif’e oğlunun gizemli kız arkadaşıyla müzik odasında olduğunu söylüyor. Akif, Doruk ile Asiye’yi birlikte görüp onların sevgili olup olmadığını sorduğu sırada Tolga geliyor. Tolga, Akif’in işlediği suçu Kadir’in üzerine attığını ve bunu Doruk’un bildiğini itiraf ediyor.

Kardeşlerim 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Doruk Asiye’yle Barışmanın Mutluluğunu Yaşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler