Ana SayfaDizilerMasterChef 8. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 4. Ve 5....

İlgili Postlar

MasterChef 8. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 4. Ve 5. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021’in son bölümünde haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Takımlar en iyi dönerleri yapmak için mücadele etti. MasterChef 8. hafta 2. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 4. ve 5. eleme adayları kimler oldu? Ayrıntılar haberimizde…

MasterChef 8. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 2. Ve 3….

MasterChef 8. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Haftanın 2. dokunulmazlık oyunda şefler yarışmacılardan et döner yapmalarını istedi. 4 çeşit dönerin yanında bir de pilav istedi. Toplamda takımlar 4 çeşit yemeği yapmak için mutfaktaki yerlerini aldılar.

8. HAFTA 2. DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Kırmızı takımdan Sergen, döner yapımını üstlendi. Mavi takımda ise Emre üstlendi. Ekmek, salata ve pilav yapımlarını diğer yarışmacılar üstlenerek oyun başladı. Hasan, Dilara’nın yaptığı pilavı pek beğenmedi ve yedek bir pilav daha yaptı. Dilara, Hasan’ın yaptığı pilava çift tadım yaptı ve kendi yaptığı pilav değerlendirmeye alındı.

Verilen sürenin bitiminde şefler, her iki takımında yemeklerinin tadımlarını yaptı. Kırmızı takımın tüm yemekleri beğenildi. Kırmızı takımın döneri iyi olmadığı için ne yazık ki yemekleri de beğenilmedi. Kırmızı takım haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu da kazanmış oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Mavi takım bireysel dokunulmazlık için tekrar mutfağa girdi. Şefler, yarışmacılara oyunlardan artan ürünleri değerlendirmek amaçlı onlara verdi ve onlardan o ürünleri kullanarak yaratıcı bir yemek yapmalarını istedi.

Verilen sürenin bitiminde şefler, Emre ile Burcu’yu öne çağırdılar. Her ikisin de tabaklarının başarılı olduğunu ancak, Emre’nin yaptığı yemeğin yorumunu daha çok beğendiklerini söylediler. Şefler, özellikle Somer şef Emre’nin yemeğine övgüler yağdırdı. Ona, bu yöresel yemeği yorumladığı için teşekkür ette.

4. Ve 5. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Emre, 4. eleme adayı olarak Pelin’in ismini verdi. Pelin haftanın 4. eleme adayı oldu. Daha sonra yarışmacılar kendi aralarında oylarını kullandı. Azize ile Burcu’nun puanları eşit olunca kararı vermek Tahsin’e kaldı.

Tahsin, Azize’nin eleme adayı olduğunda motivasyonu düştüğünü öne sürerek Burcu’nun ismini verdi. Burcu 5. eleme adayı oldu.

Böylece haftanın eleme adayları; Mert, Eren, Rabia, Pelin ve Burcu oldu.

MasterChef 8. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Haftanın İlk Eleme Adayı Belli…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler