Ana SayfaDizilerBaht Oyunu Final Bölümüyle Ekranlara Veda Etti! Ada İle Bora Evleniyor!

İlgili Postlar

Baht Oyunu Final Bölümüyle Ekranlara Veda Etti! Ada İle Bora Evleniyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi final bölümüyle ekrana geldi. Dizinin final bölümünde; Bora, Ada’yla bir daha görüşmek istemiyor. Ama Ada, o yazıyı yazıp ödülü almak için şirkette kalmaya devam ediyor. Bu arada Tuğçe’yi Burhan’a para verirken görüp onun Bora’ya kurduğu tuzağı ortaya çıkartıyor. Bora, Ada’dan vazgeçemiyor ve onunla evleniyor.

Salı Dizileri 2021

Ada İle Bora Evleniyor!

Baht Oyunu dizisinin final bölümünde; Tuğçe, Bora’ya Ada’nın yatıklarını söylüyor. Ada ise, ne Bora’dan ne de şirketten vazgeçmek istemiyor. Zafer beyle görüşüp ona durumu anlatıyor. Oda, kızının hisselerini kullanıp şirkette söz sahibi olduğunu ve Ada’nın şirkette kalmasını istediğini söylüyor.

BAHT OYUNU 17. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ada, şirkette kalıp ödül almak için o yazıyı yazmak istiyor. O yazıyı yazmasını Bora engelliyor. Ama Ada, bir yolunu bulup yazısını yayınlatıyor. Bora, Ada’yı yıldırmak ve onu kıskandırmak için Tuğçe’yle yemeğe çıkıyor.

Ada’dan da şoförleri olmasını istiyor. Rüzgar ile Ada’nın boşanma davası görülüyor. İkili resmen boşanıyor. Rüzgar’ın Ada’dan boşanmasından sonra onun Tuğçe, onun tehdidinden kurtulduğunu düşünüyor.

Belma, oğluyla Tuğçe’yi bir araya getirmek için bir yemek düzenliyor. Ada, Tuğçe’nin Burhan’a para verdiğini görüyor. Tuğçe’nin ne işlerini çevirdiğini anlamak için harekete geçiyor. Rüzgar, Tuğçe’nin oynadığı oyunu ortaya çıkarmak için kolları sıvıyor.

Onun oynadığı oyunu ortaya çıkarıyor ve Tuğçe’yi tehdit ediyor. Ona kendisinden ve Ada’dan uzak durmasını istiyor. Aksi taktirde videoyu onun çektirdiğini söyleyeceğini söylüyor. Tuğçe, Burhan’a, Rüzgar’ın tehdidine rağmen videoyu Ada’nın çektirdiğini söylemesini istiyor.

Ama Ada, Burhan’a yaptığı şeyi bildiğini ve eğer gerçekleri söylemezse gerçekleri ailesine anlatacağını söylüyor. Burhan, Bora’ya sadece bir telefon numarası verip gidiyor. Ada, Bora’nın evine gidip onun, evlenme teklifini evli olduğu için kabul etmediğini açıklıyor.

Bora’yla Ada ayrılıyor. Aradan 6 ay geçiyor. Bu arada Ada ve ailesi Bursa’ya dönüyor. Ali ile Selin, Ada’nın yanına geliyor. Onlara Tuğçe’nin yaptığı oyunu Bora’nın öğrendiğini anlatıyorlar. Aylar sonra Bora geliyor ve Ada’ya ondan kaçamadığını söylüyor. İkili güzel bir düğünle evleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler