Ana SayfaDizilerSana Söz Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı! Dizinin Yayın Tarihi Belli Oldu Mu?

İlgili Postlar

Sana Söz Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı! Dizinin Yayın Tarihi Belli Oldu Mu?

Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan Sana Söz dizisi, sezonun en iddialı dizileri arasında yerini almaya hazırlanıyor. Baş rollerini; Erkan Petekkaya ile Nehir Erdoğan’ın paylaştığı dizi kış sezonuna damgasını vuracak. Sana Söz dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Dizinin yayın tarihi belli oldu mu? Detaylar haberimizde…

Erkan Petekkaya kimdir ?

Nehir Erdoğan Kimdir?

Sana Söz Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı!

Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan sezonun iddialı dizisi Sana Söz’ün yayın tarihi henüz netleşmedi. Dizinin oyuncu kadrosunda Nehir Erdoğan ve Erkan Petekkaya’nın yanı sıra Serkan Altunorak, Emin Olcay, Ayçin İnci, Hivda Zizan Alp, Aslıhan Kapanşahin, Cansın Çekili ve Atakan Hoşgören gibi usta isimler yer alıyor.

İşte Sana Söz Dizisinin ilk tanıtımı…

 

SANA SÖZ DİZİSİ HAKKINDA!

Sana Söz dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Bir cinayet sonrası yaşanan olayları ekrana taşıyacak olan dizide Erkan Petekkaya Ömer isimli bir komisere hayat veriyor. Güzel oyuncu Nehir Erdoğan ise, Elif Karaca isimli bir televizyon sunucusunu canlandırıyor.

SANA SÖZ DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA BAŞKA KİMLER VAR?

Sana Söz dizisinin oyuncu kadrosunda; Erkan Petekkaya, Nehir Erdoğan, Emin Olcay, Ayçin İnci, Hivda Zizan Alp, Aslıhan Kapanşahin, Cansın Çekili ve Atakan Hoşgören gibi isimler yer alıyor.

Sefirin Kızı dizisindeki rolüyle yıldızı parlayan Hivda Zizan Alp’in Sana Söz dizinde nasıl bir rolle ekrana geleceği merakla bekleniyor.

Ünlü isimleri bir araya getiren dizinin, fragmanı büyük ilgi gördü. Merakla beklenen dizi polisiye macera tarzında olacak. Erkan Petekkaya’nın başrolünde oynayacağı dizinin ne zaman yayınlanacağı büyük merak konusu oldu.

Erkan Petekkaya, en son Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Sadi karakteriyle gönüllere taht kurmuştu. Böylesi usta oyuncuları bir araya getiren dizinin hangi gün hangi diziyle reyting yarışına gireceği merakla bekleniyor.

Ayçin İnci Kimdir?

 Hivda Zizan Alp Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler