Ana SayfaKimdirAtakan Hoşgeren Kimdir?

İlgili Postlar

Atakan Hoşgeren Kimdir?

4N1K dizisinin sevilen oyuncusu Atakan Hoşgeren kimdir? Atakan Hoşgeren kaç yaşında? Atakan Hoşgeren dizileri neler? Atakan Hoşgeren filmleri neler? Atakan Hoşgeren hangi burç? Atakan Hoşgeren hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Atakan Hoşgeren Kaç Yaşında? Atakan Hoşgeren Aslen Nereli? Atakan Hoşgeren Hangi Burç?

Atakan Hoşgeren, 5 Ağustos 1999 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Atakan Hoşgeren, Aslan burcudur.

Atakan Hoşgeren Kimdir?

4 kardeşin en küçüğü olan Atakan Hoşgören, eğitimine Doğuş Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü’nde devam etmektedir. Profesyonel basketbol oynayan Atakan Hoşgören 5 yıl Beşiktaş’ın alt yapısında oynamıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2017 yılında rol aldığı “Yıldızlar Şahidim” dizisi ile yaşamıştır. Arından 2018 senesinde Fox Tv ekranlarında yayımlanan sevilen gençlik dizisi 4N1K dizisinde “Ali Tekelioğlu” karakterini canlandıran Atakan Hoşgeren, aynı sene dizi için çekilen 4N1K  filmiyle de beyazperdede izleyicileriyle buluşmuştur. Atakan Hoşgören’in önümüzdeki sene yeni projelerle ekranda olacağı söyleniyor. Genç oyuncunun yeni projelerini sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Atakan Hoşgören Dizileri

  • 2018 – 4N1K
  • 2017 – Yıldızlar Şahidim

Atakan Hoşgören Filmleri

  • 2018 – 4N1K 2 (Ali)
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler