Ana SayfaKimdirCansın Çekili Kimdir?

İlgili Postlar

Cansın Çekili Kimdir?

Türk oyuncu ve Diyalog Anlatım İletişim uzmanı olan Cansın Çekili Kimdir? Cansın Çekili kaç yaşında ? Cansın Çekili diziler nelerdir? Cansın Çekili filmleri nelerdir? Cansın Çekili aslen nereli? Cansın Çekili hangi burç? Cansın Çekili hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

8 Ekim Doğumlu Ünlüler

Cansın Çekili Kaç Yaşında? Cansın Çekili Aslen Nereli? Cansın Çekili Hangi Burç?

Başarılı oyuncu Cansın Çekili, 8 ekim 1990 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Aslen İzmirli olan başarılı oyuncu Terazi burcudur.

Terazi Burcu Ünlüler

Cansın Çekili Kimdir?

Başarılı oyuncu Cansın Çekili, 8 ekim 1990 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Boyu 1.75 cm, kilosu 55 olan oyuncu,Adnan Önal Studio Menajerlik bünyesinde oyunculuk çalışmalarını sürdürmektedir. Eğitim hayatında Hilal Saral Akademi Kamera Önü Oyunculuk eğitimi alan güzel isim ayrıca Diyalog Anlatım İletişim’de de Oyunculuk Eğitimi almıştır. İlk dizi oyunculuk deneyimini 2018 yılında Star Tv ekranlarında yayınlanan “Erkenci Kuş”adlı dizi rol almıştır. Dizide Aysel karakterini canlandıran Cansın Çekili Bu dizide Demet Özdemir, Can Yaman, Özlem Tokaslan, Cihan Ercan, Öznur Serçeler, Birand Tunca ve Berat Yenilmez gibi isimler rol almıştır. Ayrıca dizi 45. Altın Kelebek Ödüllerinde En İyi Romantik Komedi Dizisi ödülünü almıştı.

Cansın Çekili Oynadığı diziler;

  • 2018 – Erkenci Kuş
  • 2019 – Mucize Doktor
  • 2019 – Çocuk
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler