Ana SayfaKimdirUlvi Kahyaoğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Ulvi Kahyaoğlu Kimdir?

Yakışılı Türk oyuncu olan Ulvi Kahyaoğlu Kimdir? Ulvi Kahyaoğlu kaç yaşında ? Ulvi Kahyaoğlu diziler nelerdir? Ulvi Kahyaoğlu filmleri nelerdir? Ulvi Kahyaoğlu aslen nereli? Ulvi Kahyaoğlu hangi burç? Ulvi Kahyaoğlu hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

1 Ocak Doğumlu Ünlüler

Ulvi Kahyaoğlu Kaç Yaşında? Ulvi Kahyaoğlu Aslen Nereli? Ulvi Kahyaoğlu Hangi Burç?

Başarılı oyuncu Ulvi Kahyaoğlu, 1 ocak 1996 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Aslen İzmirli olan başarılı oyuncu oğlak burcudur.

Oğlak Burcu Ünlüler

Ulvi Kahyaoğlu Kimdir?

Başarılı oyuncu Ulvi Kahyaoğlu, 1 ocak 1996 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İzmir Bornova’da bulunan Işıkkent lisesinde lise eğitimi almış daha sonra da Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesini kazanmış genç bir yetenektir. Ulvi Kahyaoğlu’nun en büyük başarısı Kimi Sevsem Çıkmaz! adlı kısa film de yer alması bu kısa filminde Cannes Film Festivalinde ülkemizi temsil etmesi ile olmuştur. Çekilen bu kısa film bir çok yapımcı tarafından festivalde izlenince Ulvi Kahyaoğlu’nun oyunculuk performansı taktir edilmiştir.  2018 de  Ölmez Ağaç Efsanesi ve Diyelim ki Birlikteyiz isimli iki oyunda da sahneye çıkan Ulvi Kahyaoğlu’nun menajerlik hizmetlerini ise Televi Menajerlik’ten Pınar üstlenmektedir. Dokuz Eylül Güzel Sanatlar Fakültesi mezunudur. Kameralar karşısına ilk kez TRT 1 ekranlarında yayınlanan Benim Adım Melek dizisinde canlandırdığı Kerem karakteri ile çıkan Ulvi Kahyaoğlu, daha önce Kimi Sevsem Çıkmaz isimli kısa filmde yer almış, bu kısa film ile Cannes Film Festivalinde ülkemizi temsil etmiştir. Ayrıca 2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından desteklenen Ah Bir Ataş Ver isimli kısa filmde yer alan Ulvi Kahyaoğlu, bu film biri yurt dışı olmak üzere toplam 7 ödül kazanmıştır.

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler