Ana SayfaKimdirPoyraz Ar Kimdir?

İlgili Postlar

Poyraz Ar Kimdir?

Benim adım melek dizisinde beklenen isim Poyraz Ar Kimdir? Poyraz Ar kaç yaşında ? Poyraz Ar oynadığı dizi ve reklamlar nelerdir? Poyraz Ar aslen nereli? Poyraz Ar hangi burç? Poyraz Ar hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

8 Mart Doğumlu Ünlüler

Poyraz Ar Kaç Yaşında? Poyraz Ar Aslen Nereli? Poyraz Ar Hangi Burç?

Genç yaşına rağmen başarılı oyuncu Poyraz Ar, 8 Mart 2013 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan başarılı oyuncu oğlak burcudur.

Balık Burcu Ünlüler

Poyraz Ar Kimdir?

Genç yaşına rağmen başarılı oyuncu Poyraz Ar, 8 Mart 2013 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Poyraz Ar 6 yaşında bir anaokulu öğrencisidir. geçtiğimiz günlerde Bu dönem birinci sınıfa başlayacak olan Poyraz Ar’ı mükemmel bir iş hayatı ve eğlenceli hayatını bir arada götürecektir. Poyraz Ar genç yaşta ajansa başvurup Carrefoursa  Market, 23 Nisan Reklam Filmi, Eti Burçak Kurabiye Reklam Filmi ve Phılıps Ütü Reklam Filminde yer almıştır. Poyraz Ar bir çok reklamcı tarafından tanınmış ve ilk dizisi çekimleri Gaziantep’de yapılacak Benim Adım Melek dizisi olmuştur. Poyraz Ar Layla Şirin Ajansın genç oyuncularındandır. Poyraz Ar gibi ablası Naz Ar da pek çok dizi ve filmde yer almıştır. Benim adım melek dizisinde meleğin en küçük çocuğunu canlandıracak Poyraz Ar, Piyano çalmayı ve oyunculuğu sevmiştir. Aynı yer aldığı reklam filmleri ile eğlenceli ve işe alışık bir çocuktur. Hoş duruşuyla ve tatlılığı ile Benim Adım Melek dizisinin maskotu olan Poyraz Ar geleceği parlak olan bir oyuncudur. Poyraz Ar’ın kariyerine önemli bir yere sahip olacak Benim Adım Melek dizisi bakalım Poyraz Ar hem okuluna hem de dizisine devam etmekte.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler