Ana SayfaKimdirHande Kaptan Kimdir?

İlgili Postlar

Hande Kaptan Kimdir?

Türk oyuncu olan Hande Kaptan Kimdir? Hande Kaptan kaç yaşında ? Hande Kaptan diziler nelerdir? Hande Kaptan filmleri nelerdir? Hande Kaptan aslen nereli? Hande Kaptan hangi burç? Hande Kaptan hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

1 Ocak Doğumlu Ünlüler

Hande Kaptan Kaç Yaşında? Hande Kaptan Aslen Nereli? Hande Kaptan Hangi Burç?

Başarılı oyuncu Hande Kaptan, 1 ocak 1985 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Aslen Ankaralı olan başarılı oyuncu oğlak burcudur.

Oğlak Burcu Ünlüler

Hande Kaptan Kimdir?

Başarılı oyuncu Hande Kaptan, 1 ocak 1985 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlkokul ve ortaokul eğitimini Ankara da yapmıştır. Eğitimine Ankara da devam eden Hande Kaptan, Bilken Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesinde Ana sanat Dalı Oyunculuk Bölümünü başarıyla bitirmiştir. 2010 yılında ilk kez kamera karşısına çıkan Hande kaptan “Kollama” adlı dizide tanışmıştır. Kariyerine Şahane Damat, Yılanların Öcü, Benim İçin Üzülme, Muhteşem Yüzyıl ve Akasya Durağı gibi isimlerle devam eden genç oyuncu İkisini de Sevdim adlı dizinin Ezra karakteri olarak seyirci karşısındaki yerini almıştır. ATV’de yayınlanan dizide Amine Gülşe, Serdar Burak Şanal, Mehmet Mehmedof, Erhan Yazıcıoğlu, Oktay Gürsoy, Nihan Tarhan gibi önemli isimlerle aynı ekipte yer alma fırsatı yakalamıştır.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler