Ana SayfaKimdirSaim Güveloğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Saim Güveloğlu Kimdir?

Türk oyuncu olan Saim Güveloğlu Kimdir? Saim Güveloğlu kaç yaşında ? Saim Güveloğlu diziler nelerdir? Saim Güveloğlu filmleri nelerdir? Saim Güveloğlu aslen nereli? Saim Güveloğlu hangi burç? Saim Güveloğlu hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

1 Ocak Doğumlu Ünlüler

Saim Güveloğlu Kaç Yaşında? Saim Güveloğlu Aslen Nereli? Saim Güveloğlu Hangi Burç?

Başarılı oyuncu Saim Güveloğlu, 1 ocak 1985 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. Aslen Adanalı olan başarılı oyuncu oğlak burcudur.

Oğlak Burcu Ünlüler

Saim Güveloğlu Kimdir?

Başarılı oyuncu Saim Güveloğlu, 1 ocak 1985 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. İlkokul ve ortaokulu başkent Ankara da yapmıştır. Başarılı oyuncu çocukluk yıllarında ortaokul zamanlarında ajanslara katılıp oyunculuk deneyimi kazanmıştır. Saim Güveloğlu Ortaokul zamanlarında tiyatrolara çıkıp kısa bir replik yapıp bunu daha da ileri taşımıştır. ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun olan Saim Güveloğu, Bilgisayar Mühendisliğinin yanı sıra Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama bölümünde yönetmenlik yüksek lisansı yapmıştır. Şimdiler de ise Tiyatro yönetmenliği yapıyor ve kısa filmler çekiyor.

Saim Güveloğlu Yönetmenliğini Yaptığı Kısa Filmler

  • 2014 – Gülümse
  • 2014 – Kurmaca
  • 2013 – Abbasağa Parkı Forumu
  • 2008 – Kahraman
  • 2008 – Yangın
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler