Ana SayfaKimdirAylin Aras Kimdir?

İlgili Postlar

Aylin Aras Kimdir?

Manken ve model oyuncu olan Aylin Aras Kimdir? Aylin Aras kaç yaşında ? Aylin Aras’ın başarıları nelerdir? Aylin Aras katıldığı yarışlar nelerdir? Aylin Aras aslen nereli? Aylin Aras hangi burç? Aylin Aras hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

12 Nisan Doğumlu Ünlüler

Aylin Aras Kaç Yaşında? Aylin Aras Aslen Nereli? Aylin Aras Hangi Burç?

Başarılı Manken Aylin Aras, 12 nisan 1996 yılında Diyarbakır’da dünyaya gelmiştir. Aslen Diyarbakırlı olan başarılı oyuncu koç burcudur.

Koç Burcu Ünlüler

Aylin Aras Kimdir?

Başarılı Manken Aylin Aras, 12 nisan 1996 yılında Diyarbakır’da dünyaya gelmiştir. Gerçek ismi ise Avbin Aras’tır olan Çok küçük yaşlarda Antalya’ya taşınan Aras, İlköğretim ve Ortaöpretim eğitimine de taşındıkları Antalya ilinde başlamıştır. Ardından yine Antalya’da Lise tahsilini tamamlayan Aylin Aras ileride kendisinden söz ettirecek başarılı projelerin altına imza atmıştır. Oyunculuk yapmak isteyen Aras ayrıca Lise eğitiminin ardından Konservatuvar’da eğitim almaya başlamıştır. Eğitim dönemi boyunca fotomodellik, mankenlik ve oyunculuk yapmış, kariyerinin henüz çok başında olmasına rağmen dizilerde oyuncu olarak yer almıştır. Bunların yanı sıra moda haftalarında podyuma çıkan Aylin Aras oyunculuk eğitimine de önemli isimlerin çatısı altında devam etmektedir. Uluslararası bir model ajansından davet almış ve kadrolarında yer almıştır. Hedefi ise uluslararası model ve oyuncu olmaktır. Model Of The World 2017 Türkiye güzeli seçilmiştir. Bu yarışma ile adından söz ettiren Aylin Aras bugüne kadar bir çok katalog ve reklam çekiminde model olarak yer almıştır.

Aylin Aras Katıldığı Sahneler

  • Miss Tourism Turkey
  • World Wella Paris
  • Antalya Swimsuit Week
  • Akdeniz Moda Haftası
  • 2018 Model Of The Turkey

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler