Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 108. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Züleyha Şok Üstüne Şok...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 108. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Züleyha Şok Üstüne Şok Yaşıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 108. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Betül, şirketin bir açığını Züleyha’ya söyleyip kendisinin suçunu sıyırmaya çalışıyor. Fikret, Hakan’ın tüm adımlarını takip eder. Hakan ise, Züleyha’nın yanında gibi görünür. Bir Zamanlar Çukurova 108. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Züleyha, şok üstüne şok yaşıyor.

Perşembe Dizileri 2021

Züleyha Şok Üstüne Şok Yaşıyor!

Bir Zamanlar Çukuorova 108. bölüm 2. fragmanında; Züleyha, Fikret’in kendisini korumasını istemiyor. Hakan Gümüşoğlu’nun kız kardeşi Hülya’nın mektubu Züleyha’nın eline geçiyor. Hüyla’nın, Demir’den hamile kaldığını, onun kendisini terk etmesiyle ölmek isterken sakat kaldığını öğreniyor. Bu durumu Mehmet’e anlatıyor. Mehmet, kız kardeşine bu durumun doğru olup olmadığını soruyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 108. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1448345470556835840

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 107. BÖLÜM ÖZETİ!

Fekeli, Mehmet’in Hakan Gümüş olduğunu öğrenir. Hemen Adana’ya dönüp onu bulmaya çalışır. Abdulkadir’i bulup ona silah çeker ve Hakan’ın asıl amacını öğrenmeye çalışır.

Ama Abdulkadir, Fekeli’le hiçbir şey bilmediğini söyler. Fekeli, gözünü karartınca gerçekleri anlatmaya başlar. Abdulkadir, Fekeli’yi gönderdikten sonra peşine adam takıp ona pusu kurdurur.

Fekeli, Abdulkadir’in pususuna düşüp hayatını kaybeder. Gaffur, çiftliğe gelirken Fekeli’nin arabasını görür. Önce onun uyuduğunu zanneder. Sonra onun öldüğünü anlayıp çiftliğe acı haberi verir.

Fikret, Demir’in bulunması için gittiği savcıyla tartışıp nezarete atılır. Züleyha, Fekeli’nin öldüğünü bildirmek için gittiğinde Fikret’in nezarette olduğunu öğrenir ve acı haberi ona verir.

Fekeli’nin cenazesine tüm Çukurovalılar katılır. Bütün Çukurovalılar Fekeli ağasız kalmanın acısını çeker. Fikret, onun mezarı başında göz yaşı döker. Fekeli’nin özel olarak yaptırdığı Hükar’ın resmini Fikret, Züleyha’ya hediye etmek ister. Züleyha ise, o tabloyu baş köşesine asar.

Betül, şirkette söz sahibi olmamaya başladığını anlayınca hemen Abdulkadir’in yanına gider. Ondan aldığı taktikleri uygulayıp ailenin gözüne girmeye çalışır. Artı, şirkette söz sahibi olmak için çalışanlarla samimi olmaya çalışır. Mehmet, gece yarısı taziyeye Züleyha’nın yanına gelir.

Fikret, bu duruma karşı çıkmak ister. Ama Lütfiye onu tutar. Ertesi gün Fikret, Züleyha’nın Mehmet’le çıktığını öğrenip onların yanına gider. Fikret, Züleyha’ya Mehmet’le ne yaptıklarını sorar.

Züleyha, Fikret’e büyük tepki gösterir. Konağa bir kadın gelir ve Demir’i sorar. Demir’in evli olduğunu öğrenen kadın büyük şaşkınlık yaşar. Aslında Demir’i öldüren kişi onun parmağından yüzüğünü alıp, onun adını Züleyha’ya mektup yazar. Demir’i öldüren kişi onun ölüsünü morgda saklar.

 Bir Zamanlar Çukurova 108. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hakan’ın Planı Değişiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler