Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 48. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Asuman Narin'i Görmeye Gidiyor!

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 48. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Asuman Narin’i Görmeye Gidiyor!

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 48. yeni bölümüyle 22 ekim cuma günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Derya, yasak aşkını anlatır. Keklik, doktor hanımı görmeye gelir ve kızı için endişe ettiğini anlatır. Rezzan, ablasının nasıl intihar ettiğini anlatır. Doktor hanım Nevin’i konuşturup onun kızını zehirlediğini anlar. Durumu İbrahim’e anlatıp Nevin’in kliniğe yatırılması gerektiğini söyler. Kırmızı Oda 48. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Asuman, Narin’i görmeye gidiyor.

Cuma Dizileri 2021

Asuman Narin’i Görmeye Gidiyor!

Kırmızı Oda 48. bölüm fragmanında; Süveyda, yine hırsızlık yapıyor. Asuman ile Mustafa’nın tartışmasını Süveyda duyuyor. Onların kendisinden bir şey sakladıklarını anlıyor. Derya’nın, ilişkisini Deniz öğreniyor. Derya’nın annesi doktor hanımla konuşmaya geliyor. Mustafa, Asuman’ı Narin’in yanına götürüyor. Süveyda, onları takip edip onları görüyor.

Kırmızı Oda 48. bölüm 1. fragmanı….

KIRMIZI ODA 47. BÖLÜM ÖZETİ!

İlk olarak kliniğe Rezzan ve ailesi gelir. Rezzan, daha rahatlamış bir şekilde doktor hanımın karşısına çıkar. Ona, ablasının hastalanma ve intihar etme sürecini anlatır. Doktor hanımın, duydukları karşısında kanı donar.

Rezzan, ablasının intiharından sonra annesinin kendisini görmediğini, hep ablasının odasında vakit geçirdiğini, ona kendisini göstermek için hasta numarası yapmak zorunda kaldığını anlatır.

Rezzan’dan sonra Nevin’le görüşen doktor hanım, onu konuşturup kızının dışarı çıkmaması için o ilaçları kızına kendi elleriyle verdiğini anlatmasını sağlar. Ama Nevin, kızının öldüğünü kabul etmez. Onun iyi olduğunu onunla her gün görüşüp konuştuğunu söyler.

Doktor hanım, daha sonra İbrahim’le görüşmek ister. Ona, Nevin’in Afet’e ilaç vererek onu zehirlediğini ve yataktan çıkmamasını sağladığını, onun intiharına karısının sebep olduğunu anlatır. İbrahim, duyduklarından sonra göz yaşlarına boğulur.

Doktor hanım, İbrahım’e acilen Nevin’in bir hastaneye yatması gerektiğini söyler. Nevin’e bir şey belli etmeden İbrahim eve gider ve akıl hastanesiyle görüşür. Hastane görevlileri Nevin’i almak için eve gelir.

Nevin, durumu anlayıp Afet’in odasına kendisini kilitleyip balkona kızının kendisini attığı yere çıkar. Nevin, kızı gibi kendisini balkondan aşağı mı atacak? Derya, doktor hanıma yasak ilişki yaşadığı kişiyi anlatır. Ona, annesinin babasını öldürdüğünü söyledikten sonra aralarının bozulduğunu anlatır.

Keklik’in kulakları duymamaya başlar. Ağır işiten Keklik, doktor hanıma sahne aldığı düğünde olanları anlatır. Onunla konuşurken kulakları açılır. Keklik, kızının tehlikeli biriyle görüştüğünü öğrendiğini, kızını o kişiden nasıl uzaklaştıracağını bilmediğini doktor hanıma anlatıp ondan yardım ister.

Kırmızı Oda 48. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? İbrahim Nevin’in Yaptıklarını Duyunca Yıkılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler