Ana SayfaDizilerYalancılar Ve Mumlar 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Elif Şerife'nin Kim Olduğunu...

İlgili Postlar

Yalancılar Ve Mumlar 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Elif Şerife’nin Kim Olduğunu Öğreniyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yalancılar Ve Mumlar, 4. yeni bölümüyle 24 ekim pazar günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Elif’e bir telefon geliyor. Kocasının yaşadığını söyleyen kişi ondan para ister. Elif’te parayı götürüp adama verir. Engin, arkadaşının aracılığıyla o parayı alır. Şebnem, hamile olduğunu öğrenip Hasan’a müjde vermek için gittiğinde onu başka bir kadınla öpüşürken görür. Elif, Şerife’nin telefon görüşmesine şahit olup onun bir şeyler karıştırdığını anlar. Yalancılar ve Mumlar 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Elif, Şerife’nin kim olduğunu öğreniyor.

Pazar Dizileri 2021

Elif Şerife’nin Kim Olduğunu Öğreniyor!

Yalancılar ve Mumlar 4. bölüm 1. fragmanında; Elif, Şerife’nin Engin’in nikahsız karısı olduğunu öğreniyor. Önce Şerife, inkar ediyor. Ama sonra kabul ediyor. Elif, onu evinden kovuyor. O sırada Sumru, hastalanıyor.

İşte Yalancılar Ve Mumlar 4. bölüm 1. fragmanı…

YALANCILAR VE MUMLAR 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Yakup’un sigorta şirketi tarafından görevlendirildiği ortaya çıkar. Engin’in öldüğünden emin olan Yakup, raporunu tamamlayıp şirkete onun ölmüş olduğundan emin olduğunu bildirir.

Elif ile Yakup, birlikte okula kızlarının gösterisine gider. Engin, Elif’in evde olmadığını Şerife’den öğrenip onun evine girer. Yerdeki tahtaların arasına sakladığı ilaçları alır. Yağmur yağdığı için Elif, eve erken gelir.

Onun eve geldiğini gören Engin hemen evden çıkar. Elif, Engin’in kokusunu hisseder. Şerife, Sumru’ya İlaç vermeye devam eder. Sumru, meyve suyunu içinde karnı ağrıdığını anlar ve içmek istemez. Ama Şerife’nin ısrarıyla içmek zorunda kalır.

Hasan, Şebnem’i doktora götürür. Orada Şebnem’in çocuk yapmada engelinin olmadığını ama kendisinin spermlerinin sayısının düşük olduğunu öğrenir. Bunu öğrendikten sonra eve gelmez ve kendisini arayan Şebnem’e kötü davranır.

Şebnem, hamile olduğunu öğrenip müjdeyi vermek için Hasan’ın yanına gider. Ama onu başka bir kadınla öpüşürken görünce dönüp gider. Bu arada Meliha’nın peşini Rafet’in oğlu bırakmaz. Meliha, onun annesini arayıp durumu bildirmek zorunda kalır.

Ceyda, babasının kaybolduğunu öğrenir. Babası çatıda çıkıp son anda düşmekten doktor tarafından kurtarılır. Elif’e bir telefon gelir ve ona kocasının ölmediği söylenir. Adam Elif’ten yetmiş bin lira para ister. Ona o parayla Engin’i kapatıldığı yerden kurtaracağını söyler.

Elif, parayı hazırlayıp adamın dediği yere bırakır. Engin, parayı Elif’in bıraktığı yerden alır. Şerife’yi arayıp parayı aldığını o parayla bir süre daha idare edeceklerini söyler. O ise, Engin’e Elif’e yakalanmaktan korktuğunu söylerken Elif içeri girer.

Yalancılar Ve Mumlar 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Elif Şerife’nin Bir Şeyler…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler