Ana SayfaDizilerMasterChef 9. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2....

İlgili Postlar

MasterChef 9. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef’in son bölümünde haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Takımlar bu oyunda düello şeklinde yarıştı. Kıran kırana geçen dokunulmazlık oyununda takımlar berabere kaldı. Beraberliğin bozulması için tekrar bir oyun oynandı. MasterChef 9. hafta 1. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 1. ve 2. eleme adayları kimler oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 9. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

MasterChef 9. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef 9. haftasında yarışmacılar ilk dokunulmazlık oyunu için yerlerini aldı. Şefler, takımların düello şeklinde sütlü tatlılarla yarışacağını açıkladı. Avantaj oyununu kazanan Hasan, ödül olarak düelloda yarışacak yarışmacıları seçme hakkına sahip oldu. Eşleşmeleri yapan Hasan, kendisinin karşısına Eren’i seçti.

HAFTANIN 1. DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Yarışmacılar Hasan’ın seçimiyle ikişerli olarak düello şeklinde kendilerine verilen sütlü tatlıları yapmaya başladı. Şefler, tatlıların yapılışına göre süreleri ayarladı. Süresi biten yarışmacıların tadımlarını yapıp hemen kazanan takımın tatlısını açıkladılar.

Tüm tatlıların tadımı bittikten sonra takımlar berabere kaldı. Böyle olunca şefler, Tahsin ile Azize arasında beraberliği bozmak için yeni bir düello yaptı. Düellonun kazananı Azize oldu. Azize’nin yaptığı tatlının beğenilmesiyle Kırmızı takım 9. haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazanmış oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Mavi takım yarışmacıları mutfaktaki yerlerini aldı. Mehmet şef, bireysel dokunulmazlık oyunu için kendi imza tabağını yarışmacılara tanıttı. Onlardan bu tabağa en yakın tabağı yapmalarını istedi.

Verilen 45 dakikalık sürenin bitiminde şefler yemeklerin tadımlarını yaptı ve en başarılı tabağı yapan yarışmacının ismini açıkladı. Araz, Mehmet şefin imza tabağına en yakın tabağı yaparak bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu.

Haftanın 1. Ve 2. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Araz, bireysel dokunulmazlığı aldıktan sonra ilk eleme adayı olarak Rabia’nın ismini verdi. Rabia, haftanın ilk eleme adayı oldu. Daha sonra takım oylarını kullandı. En çok oyu alan Safanur ile Dilara oldu. Oylar eşit olunca karar takım kaptanı Hasan’ın kararına kaldı.

Hasan, seçimini Dilara’dan yana kullandı. Dilara, haftanın 2. eleme adayı oldu. Böylece haftanın 1. eleme adayı Rabia, 2. eleme adayı Dilara olarak belirlenmiş oldu.

MasterChef 8. Hafta Elenen Yarışmacı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler