Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azra Sergen'den Boşanmaya...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azra Sergen’den Boşanmaya Karar Veriyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 5. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Azra, Sergen’le konuşuyor. Sergen, siteye üye olduğunu ve daha sonra sildiğini, ona masum olduğunu ispat edeceğini söylüyor. Azra’nın eline Sergen’e gelen bir sesli mesaj geçiyor. Sergen, sevgilisiyle buluşmaya gittiğinde karşısında Azra’yı buluyor. Evlilik Hakkında Her Şey 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Azra, Sergen’den boşanmaya karar veriyor.

Salı Dizileri 2021

Azra Sergen’den Boşanmaya Karar Veriyor!

Evlilik Hakkında Her Şey 6. bölüm 1. fragmanında; Azra, Sergen’i başka bir kadınla buluşmak için gittiği yerde yakalıyor. Ona, bir kez yazıştığı bir kadın için mi oraya geldiğini sorup ona tokat atıyor. Azra, kadına onun bundan sonra Sergen’le ilişkilerinin devam edip etmemesinin kendisinin için bir önemi olmadığını söylüyor. Azra, Sergen’e ondan boşanacağını söylüyor.

İşte Evlilik Hakkında Her Şey 6. bölüm 1. fragmanı…

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 5. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Azra, öğrendiklerinden sonra Sergen’den bunun hesabını soruyor. Sergen, o siteye bir müvekkili için üye olduğunu ama geri sildiğini söylüyor. Tabi Azra, buna asla inanmıyor. Ama yinede bunu ispat etmesi için Sergen’e bir şans veriyor.

Ertesi gün Azra işlerine gittiğinde herkesin kendisi hakkında konuştuğunu görüyor. Alpay, Songül’le uzlaşma yoluna gitmek istiyor. Ama Azra, Songül’ün onunla uzlaşmayı kabul etmeyeceğini söyleyince Alpay ona, kocasının yaptıklarını yüzüne vuruyor.

Alpay, Songül’le barışmak için eve geliyor. Songül, o geceyi Alpay’la geçirip ertesi gün onunla uzlaşmayacağını, şimdi gidip Elçin’e geceyi kiminle geçirdiğinin hesabını vermesini söyleyip onu evden kovuyor.

Okan, Süreyya’ya imzalattıkları evraklarla onu tehdit ediyor. Ona, kendisinden boşanırsa hapsi boylayacağını söylüyor. Azra, Süreyya’dan Okan’a geri dönmüş gibi yapıp ona yaptığı tehdidi kayıt etmesini istiyor.

Süreyya, önce onu konuşturup kayıt aldığına inandırıp sonra yakalanıyor. Diğer kayıt cihazını Okan’ın cebine koyuyor. Okan, Süreyya’ya tüm yaptıklarını itiraf ediyor ve onun kendisinden asla boşanamayacağını söylüyor.

Ertesi gün Okan, Süreyya’nın oyununa geldiğini anlıyor ve onun istediklerini yapmak zorunda kalıyor. Azra, siteye üye olanlardan bir milyon fidye istendiğini öğreniyor. Aklına Sergen’in arabasının perde çıktığını söylemesi geliyor.

Sigorta şirketini arayan Azra, Sergen’in arabasının perde falan çıkmadığını öğreniyor. Böyle olunca Sergen, Azra’ya fidye verdiğini ve bir kez bir kadınla yazıştığını itiraf ediyor. Azra, o gece kız kardeşleriyle dışarı çıkıyor.

Kendisine gelen bir telefonla onların yanından ayrılıyor. Sergen’de, evli sevgilisinin kocası tarafından kovulduğunu öğrenip onun yanına gidiyor. Onun verdiği adrese gittiğinde kapıyı Azra açıyor.

Evlilik Hakkında Her Şey 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Azra’nın Aldatıldığını Herkes..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler