Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 44. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Esat'ın Kararı Ne Olacak?

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 44. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Esat’ın Kararı Ne Olacak?

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 43. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Safiye, Naci’den evlenme teklifi gelmeyince büyük hayal kırıklığına uğruyor. Gülben, zorda olsa gelin bohçasına gidiyor. Daha sonra Esat onu, birlikte yaşayacakları eve götürüyor. Gülben, o evde yaşamak istemiyor. Han ise, Esat’a oturdukları binada bir daireye götürüp Gülben’le evlendikten sonra orada yaşayacaklarını söylüyor. Esat’ın kararı ne olacak?

Salı Dizileri 2021

Esat’ın Kararı Ne Olacak?

Masumlar Apartmanı 44. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Safiye, büyük bir hayal kırıklığı ile eve dönüyor. Yine annesinin hayalini görüp kendisinin o evde tek başına yaşlanacağını düşünmeye başlıyor. Han, Ceylan’ın evinin önünde onun evine giren birini görüyor. Onun sevgilisi olduğunu düşünmeye başlıyor.

MASUMLAR APARTMANI 43. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Gülben, mutlu bir şekilde uyanıyor. Safiye, Gülben’in lavaboya bıraktığı yüzüğü merak edip parmağına takıyor. Yüzüğü çıkaramayınca elini saklıyor. Gülben, yüzüğünü arayıp bulamayınca çok üzülüyor. Safiye, zor da olsa yüzüğü çıkarıp Gülben’e bulmuş gibi yapıp veriyor.

Naci, kızının evlenmesini istemediği yüzünden Safiye’ye evlenme teklifi yapmaktan son anda vazgeçiyor. Tabi bunu kimse bilmiyor. Han, Naci’nin yanına gidip ona ablasını hayal kırıklığına uğratmasının hesabını soruyor.

Gülben, kayın validesi ve eltileri ile gelin bohçası almaya gidiyor. Orada Gülben, zor anlar yaşıyor. Hiç bir kıyafeti üzerine giyemiyor. Onun durumunu anlayan Gülnur. hemen oradan Gülben’i çıkartıyor. Esat, Gülben’e sürpriz yapıp onu evlendikten sonra yaşayacakları eve götürüyor.

Gülben, banyoya elini yıkamaya giriyor. Ancak oranın pis olmasının üzerine bir de yerde böcek görüyor. Kapıyı açıp dışarı çıkamıyor. Esat’a, kendisini ablasının yanına eve götürmesini istiyor.

Gülben, yolda Esat’a onun istediği doktora gitmek istediğini söylüyor. Ama içeri girmesiyle çıkması bir oluyor. Eve gelen Gülben, ablasına o evde yaşamak istemediğini söylüyor. Safiye, Gülben’e Esat’la evlenmeyi çok istediğini, istediği her şeyin olduğunu daha ne istediğini soruyor.

O sırada Han geliyor. Esat’ı alan Han onu apartmandaki bir daireye götürüyor. Orada ona, o daireyi onlara düğün hediyesi olarak verdiğini ve evlendikten sonra orada yaşayacaklarını söylüyor. Esat, Gülben’le birlikte kendi evinde yaşayacaklarını söylüyor.

Daha şokunu atlatmadan Safiye ile Gülben, ellerinde temizlik kovalarıyla içeri giriyor. Gülben Esat’a, evlerine hoş geldiğini söylüyor. Donup kalan Esat, o dairede kalmayı kabul edecek mi? Yoksa Gülben ile Esat’ın arası mı bozulacak?

Masumlar Apartmanı 43. Bölüm 1. Ön izleme Yayında! Safiye Naci’nin Gözünü Korkutamıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler