Ana SayfaDizilerAda Masalı 19. Bölüm Ön İzleme Yayında! İdil Batu İçin Kavga Ediyor!

İlgili Postlar

Ada Masalı 19. Bölüm Ön İzleme Yayında! İdil Batu İçin Kavga Ediyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Ada Masalı, 18. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Haziran, Poyraz’a bir mektup bırakıp gidiyor. İzmir’e giden Haziran, hemen bir iş buluyor. Poyraz, otelin ödül aldığını öğrenip İzmir’e gidiyor. Orada Haziran’la karşılaşıyor. Alper ile Melisa, onları bir araya getirmeye çalışıyor. Ancak, bunu başaramıyor. Haziran’ın patronunun da onu işe alma sebebinin altında adayı almak olduğu ortaya çıkıyor. Ada Masalı 19. bölüm ön izleme yayınlandı. İdil, Batu için kavga ediyor.

Salı Dizileri 2021

İdil Batu İçin Kavga Ediyor!

Ada Masalı 19. bölüm ön izlemesinde; Batu, İdil’i kıskandırmak için başka bir kadınla birlikteymiş gibi görünüyor. Kadının sevgilisi gelince ortalık karışıyor. Adam Batu’nun üzerine yürüyor. İdil’de, kavgaya girip o kadından hıncını alıyor.

İşte Ada Masalı 19. bölüm ön izlemesi…

ADA MASALI 18. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Haziran, İzmir’e gidiyor. Oraya gittiği günün ertesi gün bir iş teklifi alıyor ve işe başlıyor. Zeynep, kızını arayıp gittiği yerde kalmasını ve asla adaya dönmemesini istiyor. Poyraz, babaannesiyle konuşup onun artık annesiyle uğraşmasını istemediğini söylüyor.

Oda kabul ediyor. Alper ile Melisa, nişanlanıyor. Biricik ise, yeni tanıştığı kişiden hoşlanmaya başlıyor. Onun önce Dürdane isminde bir sevgilisi olduğunu zannediyor. Sonra Dürdane’nin bir kedi olduğunu öğrenince rahatlıyor.

İdil, Poyraz’a Batu’nun çarpıp onu öldürmek istediğini düşünüyor. Batu, bu suçlama karşısında çok üzülüyor ve İdil’e hiçbir şey söylemiyor. Poyraz’ın kaza görüntülerine ulaşılıyor. Onun duvara karşı arabasını sürdüğünü ve son anda fren yaptığı için yaralandığı ortaya çıkıyor.

İdim, boş yere Batu’yu suçladığı için çok pişman oluyor. Ada’nın sokaklarında Batu’dan özür dilediğini anons ediyor. Batu ise, ondan intikam almak için parayla bir kadınla anlaşıyor. İdil, Batu’nun odasına geldiğinde onu başka bir kadınla görüyor.

Poyraz, otelin ödül aldığını öğreniyor ve ödülü almak için İzmir’e gidiyor. Orada Haziran ile karşılaşıyor. Alper ile Melisa’da İzmir’e gidiyor. Onları bir araya getirip barıştırmak için ikiliyi asansörde bırakıyor. Ama bu planları tutmuyor. Poyraz, Alper’le barda eğlenmeye gidiyor. Haziran’ın patronu onu biriyle tanıştırıyor.

Onları konuşurken gören Poyraz, Haziran’ı kıskanıyor. Ama belli etmemeye çalışıyor. Poyraz, patronunun tanıştırdığı kişi tarafından sözlü tacize uğruyor. Bunu gören Poyraz, adamı yumrukluyor.

Daha sonra Haziran’ın patronunun adayı ele geçirmek için planlar içinde olduğunu anlaşılıyor. Haziran ile Poyraz, tartışıyor ve birbirlerine ağır sözler söyleyip ayrılıyor.

Ada Masalı 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Poyraz Haziran’ın Peşinden Mi Gidiyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler