Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sedat'ın Cana'yla İlişkisi İfşa Mı...

İlgili Postlar

Camdaki Kız 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sedat’ın Cana’yla İlişkisi İfşa Mı Oluyor?

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Camdaki Kız, 16. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Alp, Feride’ye Cana ve Sedat’ın ilişkini itiraf eder. Feride, ihanetin devam ettiğini öğrenince Sedat’ı karşısına alır. Sedat, Rafet’in öfkesiyle karşı karşıya gelirken Cana ile Alp’in boşanma haberi herkesi şoke eder. Feride, Sedat’ı her şeyi Nalan’a anlatmakla tehdit eder. Sedat, gizlice Cana ile yine buluşur. Camdaki Kız 16. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Sedat’ın Cana’yla ilişkisi ifşa mı oluyor?

Perşembe Dizileri 2021

Sedat’ın Cana’yla İlişkisi İfşa Mı Oluyor?

Camdaki Kız 16. bölüm 2. fragmanında; Feride, Cana ile Sedat’ı takip ediyor. Cana’yı boğazlayan Feride onu tehdit ediyor. Öte yandan Sedat’ın yaptıkları herkesin gözüne batıyor. Tüm ailenin beraber olduğu bir davette Sedat’ı büyük bir sürpriz bekliyor. Orada Sedat ile Cana’nın ilişkisini ifşa eden bir video mu yayınlanıyor?

İşte Camdaki Kız 16. bölüm 2. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 15. BÖLÜM ÖZETİ!

Nalan, haftalar sonra ilk kez Sedat’la birlikte olur. Sedat, gece yarısı balkona çıkıp Cana’yı arar. Onu çok özlediğini ve asla ondan vazgeçmeyeceğini söyler. Hayri, onun konuşmasını duyar. Nalan’da uyanıp Sedat’a o saatte kimle konuştuğunu sorar.

Sedat, hemen annesiyle konuştuğu yalanını uydurur. Ertesi gün Sedat, kahvaltıda Hayri’ye kaba davranır. Hayri de, elindeki kahveyi Sedat’ın üzerine döker. Sedat, Nalan’ı yalnız bırakıp masaja gider.

Nalan, tek başına ormanda yürüyüşe çıkar. Hayri, onun peşinden ayrılmaz. Nalan, ayağı kayıp düşer. Hayri, hemen Nalan’ı kucağına alıp onu otele kadar taşır. Cana, kocasının boşanmak istediğini ve kendisini rezil edeceğini öğrenir.

Selen, Sedat’ın o krediyi almasını hazmedemez ve annesine onun bu krediye almak için hangi çamları devirdiğini araştırmasını söyler. Gülcihan, Cahit’i arayıp o krediyi almada Sedat’a onun yardım edip etmediğini sorar.

Sedat, Cana’nın kendisini defalarca aradığını görüp onu arar. Cana, Sedat’tan hemen İstanbul’a gelmesini kendisiyle birlikte onun da rezil olabileceğini söyler. Sedat, Nalan’ın ayağının burkulduğunu öğrenip hemen onun bahanesiyle İstanbul’a döner.

Nalan, annesinin yanına gitmek ister. Feride, sanki Sedat’tan öğrenmemiş gibi Nalan’ın kocasıyla birlikte olduğunu anladığını söyler. Selen, kocasının ablası yüzünden babasının ona hakaret ettiğini duyunca birden hamile olduğu yalanını uydurur.

Rafet, torunu olacağını duyunca çok mutlu olur. Sedat, Nalan’a çocuk yapma konusunda baskı yapar. Hatta Feride’ye, Nalan’ın çocuk yapmak istemediğini söyler. Feride, kızını sıkıştırıp kendisinin azabından kurtarmak için çocuk yapmak zorunda olduğunu, kendisinin onu ondan sonra azat edeceğini söyler.

Cana, çocuklarıyla konuşmak için evdeki bakıcıdan ricada bulur. Alp, bakıcının çocukları Cana’yla konuşturduğunu öğrenince onu işten kovar. Cana, bakıcıyla anlaşıp Alp’in kendisine tacizde bulunduğunu, bunu eşi öğrenince de kendisini işten kovduğunu anlatan bir video hazırlar. Bunu gören Alp, Feride’nin kapısını çalar. Sedat, kapının önünde Alp’i görünce çok panikler.

Camdaki Kız 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Sedat’ın Kendisini Aldattığını Öğreniyor..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler