Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Sedat'ın Kendisini Aldattığını Öğreniyor...

İlgili Postlar

Camdaki Kız 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Sedat’ın Kendisini Aldattığını Öğreniyor Mu?

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Camdaki Kız, 16. yeni bölümüyle 21 ekim perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Nalan, Sedat’ı gece yarısı biriyle konuştuğunu görür. Sedat, ona annesiyle konuştuğunu söyleyip geçiştirir. Cana, kocasının kendisinden boşanacağını öğrenip Sedat’ı arar. Sedat, Nalan’la tekrar İstanbul’a döner. Feride, kızını çocuk yapmaya zorlar. Alp, kapısını çaldığı Feride’nin kapısını çalar. Camdaki Kız 16. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nalan, Sedat’ın kendisini aldattığını öğreniyor mu?

Perşembe Dizileri 2021

Nalan Sedat’ın Kendisini Aldattığını Öğreniyor Mu?

Camdaki Kız 16. bölüm 1. fragmanında; Alp, Feride’ye Cana ve Sedat’ın ilişkini itiraf ediyor. Feride, ihanetin devam ettiğini öğrenince Sedat’ı karşısına alıyor. Sedat, Rafet’in öfkesiyle karşı karşıya gelirken Cana ile Alp’in boşanma haberi herkesi şoke ediyor. Feride, Sedat’ı her şeyi Nalan’a anlatmakla tehdit ediyor. Sedat, gizlice Cana ile yine buluşuyor.

İşte Camdaki Kız 16. bölüm 1. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 15. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nalan, haftalar sonra ilk kez Sedat’la birlikte oluyor. Sedat, gece yarısı balkona çıkıp Cana’yı arıyor. Onu çok özlediğini ve asla ondan vazgeçmeyeceğini söylüyor. Hayri, onun konuşmasını duyuyor. Nalan’da uyanıp Sedat’a o saatte kimle konuştuğunu soruyor.

Sedat, hemen annesiyle konuştuğu yalanını uyduruyor. Ertesi gün Sedat, kahvaltıda Hayri’ye kaba davranıyor. Hayri de, elindeki kahveyi Sedat’ın üzerine döküyor. Sedat, Nalan’ı yalnız bırakıp masaja gidiyor.

Nalan, tek başına ormanda yürüyüşe çıkıyor. Hayri, onun peşinden ayrılmıyor. Nalan, ayağı kayıp düşüyor. Hayri, hemen Nalan’ı kucağına alıp onu otele kadar taşıyor. Cana, kocasının boşanmak istediğini ve kendisini rezil edeceğini öğreniyor.

Selen, Sedat’ın o krediyi almasını hazmedemiyor ve annesine onun bu krediye almak için hangi çamları devirdiğini araştırmasını söylüyor. Gülcihan, Cahit’i arayıp o krediyi almada Sedat’a onun yardım edip etmediğini soruyor.

Sedat, Cana’nın kendisini defalarca aradığını görüp onu arıyor. Cana, Sedat’tan hemen İstanbul’a gelmesini kendisiyle birlikte onun da rezil olabileceğini söylüyor. Sedat, Nalan’ın ayağının burkulduğunu öğrenip hemen onun bahanesiyle İstanbul’a dönüyor.

Nalan, annesinin yanına gitmek istiyor. Feride, sanki Sedat’tan öğrenmemiş gibi Nalan’ın kocasıyla birlikte olduğunu anladığını söylüyor. Selen, kocasının ablası yüzünden babasının ona hakaret ettiğini duyunca birden hamile olduğu yalanını uyduruyor.

Rafet, torunu olacağını duyunca çok mutlu oluyor. Sedat, Nalan’a çocuk yapma konusunda baskı yapıyor. Hatta Feride’ye, Nalan’ın çocuk yapmak istemediğini söylüyor. Feride, kızını sıkıştırıp kendisinin azabından kurtarmak için çocuk yapmak zorunda olduğunu, kendisinin onu ondan sonra azat edeceğini söylüyor.

Cana, çocuklarıyla konuşmak için evdeki bakıcıdan ricada buluyor. Alp, bakıcının çocukları Cana’yla konuşturduğunu öğrenince onu işten kovuyor. Cana, bakıcıyla anlaşıp Alp’in kendisine tacizde bulunduğunu, bunu eşi öğrenince de kendisini işten kovduğunu anlatan bir video hazırlıyor.

Bunu gören Alp, Feride’nin kapısını çalıyor. Sedat, kapının önünde Alp’i görünce çok panikliyor. Alp, geri adım mı atacak? Yoksa, Feride’ye gerçekleri mi anlatacak?

Camdaki Kız 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Alp Feride’ye Ne Anlatacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler