Ana SayfaDizilerMasterChef 8. Hafta Elenen Yarışmacı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 8. Hafta Elenen Yarışmacı Kim Oldu?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021, eleme bölümüyle ekrana geldi. Eleme potasına düşen 7 yarışmacı, yarışmada kalabilmek için var güçleriyle mücadele etti. İlk etabı kazanan 4 yarışmacı yarışmada en az bir hafta daha kalmayı garantiledi. Geriye kalan üç yarışmacı 2. eleme etabında ter döktü. MasterChef 8. hafta elenen yarışmacı kim odu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 8. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 6. ve 7….

MasterChef 8. Hafta Elenen Yarışmacı Kim Oldu?

MasterChef’in 8. haftasının eleme oyununa 7 yarışmacı katıldı. Şefler eleme turunun birincisinde yarışmacılara Sumak verdi. Onlardan bu ürünü kullanarak yaratıcı yemekler yapmalarını istedi. 7 yarışmacı alışverişlerini yaptıktan sonra yemeklerini yapmaya başladı.

Verilen sürenin bitiminde şefler, yarışmacıların yaptığı yemeklerin tadımlarını yaptılar. Daha sonra eleme turunun ilk etabını geçen isimleri açıkladılar. Günün en iyi yemeğini yapan isim Burcu oldu. İkinci Eren, üçüncü Pelin ve dördüncü Ateş oldu.

Bu dört yarışmacı yarışmada en az bir hafta daha kalmayı garantilemiş oldu. Mert’in tabağında Sumak’ın sert tarafı çıktı. Milhan’ın ise, tabağında kılçık çıktı. O yüzden bu iki yarışmacı değerlendirmeye alınamadı. Milhan, Rabia ve Mert, 2. etap için tezgahtaki yerlerini aldı.

SON ELEME TURU!

Haftanın son eleme turunda Danilo şef kendi imza tabağıyla yarışmacıların karşısına çıktı. Önce yemeği tanıttı ve yarışmacılara yemeğin yapımı hakkında önemli püf noktalarını anlattı. Yarışmacılar yemeğin tadına bakıp tezgahtaki yerlerini aldılar.

Verilen süre içinde üç yarışmacı var güçleriyle Danilo şefin yemeğine en yakın yemeği yapmak için mücadele etti. Verilen sürenin bitiminde şefler yarışmacıların yemeklerinin tadımlarını yaptı.

Gecenin en iyi tabağını yapan isim Mert oldu. Mert, en az bir hafta daha yarışmada kalmayı garantiledi. Geriye Milhan ile Rabia kaldı. Şefler, elenen ismin Milhan olduğunu açıkladı. Milhan, 8. haftanın elenen yarışmacısı oldu. Rabia, üzülerek arkadaşlarının yanına gitti.

Şefler Milhan’a övgüler yağdırdı. Henüz 19 yaşındaki başarılı yarışmacı göz yaşlarını tutamadı. Şefler Milhan’a sarılıp ona veda ettiler. Milhan, arkadaşlarının yanına gidip onlarla vedalaştı. Milhan’ın elenmesine en çok Eren üzüldü.

 MasterChef 8. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 4. Ve 5….

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler