Ana SayfaDizilerYargı 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı! İnci'nin Katili Engin Çıkıyor!

İlgili Postlar

Yargı 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı! İnci’nin Katili Engin Çıkıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı, 5. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Çınar, hapishanede bıçaklanıp hastaneye kaldırılıyor. Onu yaralayan Zafer’in içeri attığı bir mahkum çıkıyor. Ceylin, İnci’yi Yekta’nın öldürdüğünden şüpheleniyor. Ilgaz ise, Engin’den şüpheleniyor. Katilin kim olduğunu öğrenmek için bir plan yapıyorlar. Tuzağa Engin düşüyor. Yargı 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. İnci’nin katili Engin çıkıyor.

Pazar Dizileri 2021

İnci’nin Katili Engin Çıkıyor!

Yargı 6. bölüm 1. fragmanında; Ceylin, parayı İnci’nin bulunduğu yere Engin bırakıyor. Bunu gören Ceylin, sinir krizleri geçiriyor. Ilgaz onu sakinleştirmeye çalışsa da başarılı olamıyor. Engin’in yanına koşuyor. Ceylin, Engin’e yaptığı hareketten dolayı nezarete atılıyor.

İşte Yargı 6. bölüm 1. fragmanı…

YARGI 5. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Laçin, evde İnci’nin küpesini bulup Yekta’dan hesap soruyor. Yekta, Laçin’le birlikte cinayetin işlendiği salonun tüm eşyalarını değiştiriyor. Eski eşyaları Yekta götürüp yakıyor. Ceylin, eve alınmadığı için ilk geceyi ofiste geçiriyor. Ertesi gün Engin Ceylin’i evlerine götürüyor.

Ceylin, Laçin’i çok telaşlı olduğunu ve evin salonuna yeni eşyalar alıp yerleştirirken görüyor. Engin ile Ceylin, kahve içmek için mutfağa geçiyor. Ceylin, mutfakta İnci’nin sürekli kağıttan yaptığı gemiyi buluyor. Kız kardeşinin orada öldürüldüğünü anlayan Ceylin doğruca Ilgaz’ın yanına gidiyor.

Bu arada Çınar, bir mahkum tarafından bıçaklanıp hastaneye kaldırılıyor. Zafer, oğlunun uyuşturucu mafyası tarafından bıçaklandığını zannediyor. Ama sonradan oğlunu bıçaklayanın onun hapse attırdığı bir mahkum olduğunu öğrenince kahroluyor.

Ilgaz, geçmiş olsun için gelen Pars’a kardeşinin onun yüzünden bu halde olduğunu söyleyip onu hastaneden kovuyor. Ilgaz, o gece Ceylin’i yalnız bırakmıyor. Onu alıp evine götürüyor. Ceylin, kız kardeşini öldürenin Yekta olduğunu düşünüyor. Ilgaz ise, Engin’in olacağını Ceylin’e söylüyor.

Katilin kim olduğunu bulmak için bir plan yapıyorlar. Ceylin, Engin’den eve gidip bilgisayarını almasını istiyor. O evdeyken Zafer’e bir telefon geliyor ve kızının öldüğü anın görüntüleri elinde olduğunu söyleyen kişi ondan iki yüz bin lira istiyor. Zafer, hemen Yekta’nın yanına gidip ondan para istiyor.

Engin ise, gidip bankadan para çekip İnci’nin bulunduğu çöp kutusunun içine parayı atıp bekliyor. Ilgaz, Engin’i görüyor. Ceylin, zorla da olsa parayı getirenin kim olduğuna bakıyor ve Engin’i görünce sinir krizleri geçiriyor.

İnci, öldüğü gece bindiği taksiden nakit parası olmadığı için aşağı indiriliyor ve yürüyerek Engin’in evine gidiyor. Engin, İnci’nin hocasıyla olan ilişkisini inkar ettiğini ve kendisine yalan söylediği için onu kovuyor. İnci, kendisine aşık olan Engin’e hakaretler ediyor. Engin de İnci’yi öldürüyor.

Yargı 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Çınar Ölüyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler