Ana SayfaDizilerYalancılar Ve Mumlar 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Elif Şerife'nin Bir Şeyler...

İlgili Postlar

Yalancılar Ve Mumlar 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Elif Şerife’nin Bir Şeyler Karıştırdığını Anlıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yalancılar Ve Mumlar, 3. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Elif’e bir telefon geliyor. Kocasının yaşadığını söyleyen kişi ondan para istiyor. Elif’te parayı götürüp adama veriyor. Engin, arkadaşının aracılığıyla o parayı alıyor. Şebnem, hamile olduğunu öğrenip Hasan’a müjde vermek için gittiğinde onu başka bir kadınla öpüşürken görüyor. Elif, Şerife’nin telefon görüşmesine şahit olup onun bir şeyler karıştırdığını anlıyor.

Pazar Dizileri 2021

Elif Şerife’nin Bir Şeyler Karıştırdığını Anlıyor!

Yalancılar ve Mumlar dizisinin 4. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yakup’un sigorta şirketi tarafından görevlendirildiği ortaya çıkıyor. Engin’in öldüğünden emin olan Yakup, raporunu tamamlayıp şirkete onun ölmüş olduğundan emin olduğunu bildiriyor.

YALANCILAR VE MUMLAR 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Elif ile Yakup, birlikte okula kızlarının gösterisine gidiyor. Engin, Elif’in evde olmadığını Şerife’den öğrenip onun evine giriyor. Yerdeki tahtaların arasına sakladığı ilaçları alıyor. Yağmur yağdığı için Elif, eve erken geliyor.

Onun eve geldiğini gören Engin hemen evden çıkıyor. Elif, Engin’in kokusunu hissediyor. Şerife, Sumru’ya İlaç vermeye devam ediyor. Sumru, meyve suyunu içinde karnı ağrıdığını anlıyor ve içmek istemiyor. Ama Şerife’nin ısrarıyla içmek zorunda kalıyor.

Hasan, Şebnem’i doktora götürüyor. Orada Şebnem’in çocuk yapmada engelinin olmadığını ama kendisinin spermlerinin sayısının düşük olduğunu öğreniyor. Bunu öğrendikten sonra eve gelmiyor ve kendisini arayan Şebnem’e kötü davranıyor.

Şebnem, hamile olduğunu öğrenip müjdeyi vermek için Hasan’ın yanına gidiyor. Ama onu başka bir kadınla öpüşürken görünce dönüp gidiyor. Bu arada Meliha’nın peşini Rafet’in oğlu bırakmıyor. Meliha, onun annesini arayıp durumu bildirmek zorunda kalıyor.

Ceyda, babasının kaybolduğunu öğreniyor. Babası çatıda çıkıp son anda düşmekten doktor tarafından kurtarılıyor. Elif’e bir telefon geliyor ve ona kocasının ölmediği söyleniyor. Adam Elif’ten yetmiş bin lira para istiyor. Ona o parayla Engin’i kapatıldığı yerden kurtaracağını söylüyor.

Elif, parayı hazırlayıp adamın dediği yere bırakıyor. Engin, parayı Elif’in bıraktığı yerden alıyor. Şerife’yi arayıp parayı aldığını o parayla bir süre daha idare edeceklerini söylüyor. O ise, Engin’e Elif’e yakalanmaktan korktuğunu söylerken Elif içeri giriyor.

Yalancılar Ve Mumlar 3. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Ceyda’nın Babası Çatıda Bulunuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler