Ana SayfaDizilerYalancılar Ve Mumlar 3. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Ceyda'nın Babası Çatıda Bulunuyor!

İlgili Postlar

Yalancılar Ve Mumlar 3. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Ceyda’nın Babası Çatıda Bulunuyor!

Fox Tv’nin yeni dizisi Yalancılar ve Mumlar, 3. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Elif’i arayan kişi kocasının yaşadığını söyler. Engin evdeyken Elif gelir ve kocasının kokusunu hisseder. O ise hemen saklanır. Elif, Yakup’un ne iş yaptığını merak edip sorar. Meliha’nın yasak ilişki yaşadığı kişinin oğlu peşini bırakmaz. Yalancılar ve Mumlar 3. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Ceyda’nın babası çatıda bulunuyor.

Pazar Dizileri 2021

Ceyda’nın Babası Çatıda Bulunuyor!

Yalancılar Ve Mumlar 3. bölüm 3. fragmanında; Ceyda, babasını görmek için bakım evine gidiyor. Ama doktor Ceyda’yı içeri almıyor. Ceyda, camdan da olsa babasını görmeden gitmek istemiyor. Babasının yerinde olmadığını gören Ceyda. telaşlanıyor. Daha sonra babasının çatıda bulunduğunu öğreniyor.

İşte Yalancılar ve Mumlar 3. bölüm 3. fragmanı…

YALANCILAR VE MUMLAR 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Elif ile arkadaşları birini öldürdüklerini zanneder. Ancak ceset ortadan kaybolur. Elif, kızından Şerife’nin dolabın içinde bir şey sakladığını öğrenir. Dolabın içinden Şerife’nin kızı çıkar. Şerife’nin bakıcısı olduğunu söylediği kızın onun kendi kızı olduğunu öğrenen Elif, kendisine yalan söylediği için onu işten kovar.

Daha sonra onun zor durumda kaldığı için bunu yaptığını düşünüp tekrar arayıp Şerife’yi işe alır. Engin, Şerife’nin Elif’i tekrar işe aldığını öğrenince sevinir. Elif’in elinden kızını ve paraları almak için Sumru’ya ilaç verdirmeye devam eder. O olmadığı zamanda eve girip çıkmak ister.

Onun eve girip çıkmasının altında ne var? Engin evde ne saklıyor? Cemre, babasının kendisini tanımasıyla çok mutlu olur. Şebnem, Hasan’ın kendisiyle çocuk yapmak istemesinin altında televizyon programı olduğunu bilmeden onun her istediğini yapar.

Elif, Şerife’nin Engin’in karısı olduğunu bilmeden kızını ona emanet eder. Yakup, sürekli Elif’in yakınlarında olmaya devam eder. Elif, Yakup’un yanındayken gizli numaradan aranır. Yakup, ona yardımcı olabileceğini arandığı adresi bulabileceğini söyler.

Elif, Yakup’tan bir adres öğrenir. Oraya tek başına gidip Engin’i orada bulmayı umar. Ama kapıyı başka adamlar açar. Elif, içeri girmeye çalışır. Ama adamlar onun içeri girmesine izin vermez.

Yalancılar Ve Mumlar 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Elif’i Arayan Kişi Engin’in…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler