Ana SayfaDizilerSadakatsiz 35. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Volkan Asya'yı Aras'tan Kıskanmaya Başlıyor!

İlgili Postlar

Sadakatsiz 35. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Volkan Asya’yı Aras’tan Kıskanmaya Başlıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Sadakatsiz, 35. yeni bölümüyle 20 ekim çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Aras’ı takip eden Kadir, Derya’yla yakınlık kurmaya başlar. Haluk, Gönül’ün hesaptan yüklü bir miktarda çektiği paranın hesabını sorar. Gönül, evi terk edip Melik’in evine gider. Derin, Asya’nın evini gözetlerken Melih’e yakalanır. Melih, Derin’in numara yaptığını anlar. Sadakatsiz 35. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Volkan, Asya’yı Aras’tan kıskanmaya başlıyor.

Çarşamba Dizileri 2021

Volkan Asya’yı Aras’tan Kıskanmaya Başlıyor!

Sadakatsiz 35. bölüm 1. fragmanında; Volkan, Asya’nın sürekli Aras’la birlikte olmasından rahatsız oluyor. Aras ile, Asya’yı tanımaya çalışıyor ve ona evliliğinin neden bittiğini soruyor. Oda, Volkan’ın kendisini aldattığını söylüyor. Derin’in de olduğu yemekte Aras, ona karşı tavırlı davranmaya başlıyor.

İşte Sadakatsiz 35. bölüm 1. fragmanı…

 

SADAKATSİZ 34. BÖLÜM ÖZETİ!

Aras, kim olduğunu hala hatırlayamaz. Ama onun peşine düşen Kadir, sürekli onun ve Asya’nın fotoğraflarını çeker. Kadir, bir medikal şirketinin temsilcisi olarak Derya’yla görüşmeye gider. Derya, Kadir’den etkilenir.

Volkan, Derin’in yeni ev müjdesine sevinmiş gibi görünse de planlarını erteler. Gönül, Volkan’ın sattığı evi satın alan kişi olarak kimliğini saklayıp onunla buluşmak ister. Volkan, evini tekrar almaktan vazgeçer ve evi alan kişiyle görüşmek istemez.

Gönül, ısrarla aracıdan Volkan’la kendisini görüştürmesini yoksa onun evine geleceğini söyler. Öyle olunca da Volkan, görüşmeyi kabul eder. Volkan, karşısında Gönül’ü görünce şok olur. Gönül, arada kızı olmasaydı onu beş parasız bırakacağını söyleyip ondan parasını geri ister.

Haluk, Gönül’ün ortak hesabından 5 milyon lira çektiğini öğrenir. Gönül’e, o parayla ne yaptığını sorar. İkili tartışıyor ve Gönül valizini alıp evden ayrılır. Melih ile Bahar, Gönül yüzünden tartışır.

Ertesi gün Bahar, hamile olduğunu öğrenir. Melih’e sürpriz bir yemek hazırlayıp ona hamile olduğunu açıklar. O sırada Gönül valiziyle evlerine gelir. Polis, Aras’ın hatırlamama numarası yaptığını düşünmeye başlar.

Aras, Asya’dan kendisini kaza yaptığı yere götürmesini ister. Orada Aras, telefonda biriyle tartıştığını ve telefonu camdan fırlattığını hatırlar. Ama telefonu bulamaz. Nil, Aras’ın eve geleceğini öğrenip yemekler hazırlar.

Asya, Aras ile eve gelip onunla bahçeye çıkar. O sırada Volkan gelir ve Asya’ya, o adamın kim olduğunu bilmeden evine almasının doğru bulmadığını söyler. Derin, annesiyle konuşmak için Bahar’ın evine gider.

Asya’nın evinin önünde Volkan’ın arabasını görünce tekerlekli sandalyeden kalkıp onları gözetler. Orada Aras’ı görüp tanır. Melih, Derin’e bakmak için dışarı çıktığında onu ayakta Asya’nın evini gözetlerken görür.

Sadakatsiz 35. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Melih Derin’in Numara Yaptığını Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler