Ana SayfaDizilerMasterChef 9. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

İlgili Postlar

MasterChef 9. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı 8. haftayı da geride bıraktı. 9. haftanın ilk gününde 14 yarışmacı kaptanlık oyunu için mücadele etti. En iyi Tulumba tatlısını yapan yarışmacı mavi takım kaptanı oldu. MasterChef 9. hafta kaptanlık oyununu kim kazandı? Avantaj oyununu hangi takım kaptanı kazandı? Detaylar haberimizde…

MasterChef 8. Hafta Elenen Yarışmacı Kim Oldu?

MasterChef 9. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

MasterChef Türkiye 2021’in 9. haftasının ilk gününde önce geçen haftanın kritiği yapıldı. Daha sonra yarışmacılar önlerindeki kutuları açtı ve Tulumba tatlısı yapacaklarını anladılar. Şefler, yarışmacılardan verdikleri süre içinde en iyi tulumba tatlısı yapmalarını istedi ve süre başlatıldı.

KAPTANLIK OYUNU!

Verilen süre içinde bazı yarışmacılar yemeklerini yaparken sorun yaşadı. Sürenin bitmesiyle şefler, yarışmacıların yaptığı tulumba tatlılarının tadımlarını yapıp tek tek değerlendirdi. En iyi tulumba tatlısı yapan iki yarışmacı Tahsin ile Hasan oldu. Hasan, Tahsin’den daha iyi tulumba tatlısı yaptığı için mavi takım kaptanı oldu.

Hasan, kırmızı takım kaptanı olarak karşısına Mert’i seçti. Takımlar kuruldu.

Mavi takım kaptanı Hasan, seçtiği yarışmacılar;

Sergen, Tahsin, Araz, Dilara, Safanur ve Rabia oldu.

Kırmızı takım kaptanı Mert, seçtiği yarışmacılar;

Eren, Emre, Burcu, Azize, Ateş ve Pelin oldu.

Mavi ve Kırmızı takımlar kurulduktan sonra şefler takım kaptanlarını düello oyunu için tekrar mutfağa aldı.

Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

9. haftanın avantaj oyununda şefler mavi ve kırmızı takım kaptanında 10 tane Kadın budu köfte yapmalarını istedi. Her iki takım kaptanı da kadın budu köfteyi yapmak için mücadele etti. Verilen sürenin bitiminde tadımlar yapıldı ve şefler kararını açıkladı.

Şefler, her iki takım kaptanında köftelerini çok beğendi. Ancak Hasan’ın köftesinin daha iyi olduğunu açıkladılar. Hasan’ın, avantaj oyununu kazanmasıyla bir kez kullanılacak büyük avantajı takımına kazandırmış oldu.

MASTERCHEF’TE BU AKŞAM!

MasterChef’in bu akşam ki yeni bölümünde haftanın ilk dokunulmazlık oyununu oynanacak. Oyun düello şeklinde olacak ve takımlar Sütlü tatlı çeşitleriyle mücadele edecek. Bakalım, bu haftanın ilk dokunulmazlık oyununu hangi takım kazanacak?

MasterChef 8. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 6. ve 7….

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler