Ana SayfaDizilerMasterChef 8. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 6. ve 7....

İlgili Postlar

MasterChef 8. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 6. ve 7. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021’in son bölümünde haftanın 3. dokunulmazlık oyunu oynandı. Ekip dokunulmazlık oyunu için Mardin’e gitti. Takımlar, Mezopotamya bölgesine ait yemekleri yapıp misafirlerin beğenisine sundu. MasterChef 8. hafta 3. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 6. ve 7. eleme adayları kimler oldu? Detaylar haberimizde…

 MasterChef 8. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 4. Ve 5….

MasterChef 8. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef’in 8. hafta 3. dokunulmazlık oyunu Mardin’de gerçekleştirildi. Yarışmacılar, önce Mardin’in tarihi yerlerini gezdiler. Daha sonra Mezopotamya bölgesine ait yemekleri yapmak için yerlerini aldılar.

8. HAFTA 3. DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Mavi ve Kırmızı takım, misafirlerine Mezopotamya bölgesine ait menüyü yapmak için mücadele verdi. Verilen sürenin bitiminden sonra takımlar yaptıkları yemekleri misafirlerin beğenisine sundular. Misafirler, yemeklerin tadımlarını yapıp oylarını kullandı.

Stüdyoda, şefler yemeklere göre verilen oyları tek tek açıkladı. Mavi takım, 28’e 7 oyla haftanın 3. dokunulmazlığını açık ara kazandı. Oylamaya göre mavi takımın tüm yemekleri beğenilmiş oldu. Haftanın iki dokunulmazlığını alan kırmızı takım, haftanın son dokunulmazlık oyununun kaybedeni oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takım, bireysel dokunulmazlık oyunu için mutfaktaki yerlerini aldı. Şefler, yarışmacılara bireysel dokunulmazlık oyunu için sadece sıvı yağ verdi ve onlardan kızartma yapmalarını istedi.

Yarışmacılar yaratıcılıklarını kullanarak yemeklerini yaptılar ve şeflerin beğenisine sundular. Şefler, yemeklerin tadımını yapıp en başarılı ismi açıkladı. Bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Dilara oldu.

6. ve 7. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Dilara, haftanın 6. eleme adayı olarak Ateş’in ismini verdi. Ateş, haftanın 6. eleme adayı oldu. Kırmızı takım yarışmacıları 7. eleme adayını belirlemek üzere oylarını kullandı. Dilara’nın yorumları, yarışmacıları sinirlendirdi.

Oylama sonunda Milhan ile Safanur’un oyları eşit çıktı. Karar ise, kırmızı takım kaptanı Sergen’e kaldı. Sergen, iki yarışmacı arasında Milhan’ı 7. eleme adayı olarak belirledi. Milhan, haftanın 7. eleme adayı oldu.

Böylece, pazar günü yapılacak eleme gecesinde yarışacak 7 eleme adayı belirlenmiş oldu. Bu haftanın eleme adayları; Mert, Eren, Rabia, Pelin, Burcu, Ateş ve Milhan oldu.

MasterChef 8. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 2. Ve 3….

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler