Ana SayfaDizilerElkızı Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin Yeni Fragmanı Yayında!

İlgili Postlar

Elkızı Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin Yeni Fragmanı Yayında!

Fox Tv’nin yeni iddialı dizisi Elkızı, konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Yapımcılığını NTC Medya’nın üstlendiği dizinin, yönetmen koltuğunda Feride Kaytan oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Hilal Yıldız’ın kaleme aldı. Elkızı dizisinin yayın tarihi belli oldu. Dizinin yeni fragmanı yayınlandı. Ayrıntılar haberimizde…

 Cumartesi Dizileri 2021

Elkızı Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Fox Tv’nin aylar öncesinden tanıtımları yayınlanan Elkızı dizisinin nihayet yayın tarihi belli oldu. Gerek oyuncu kadrosuyla gerekse hikayesiyle büyük bir ilgiyle izlenmesi beklenen dizi 23 ekim cumartesi günü ilk bölümüyle izleyicisiyle buluşacak.

İşte Elkızı dizisinin 3. tanıtımı…

ELKIZI DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Sevda Erginci, en son Sevgili Geçmiş dizisinde yer almıştı. Güzel oyuncu bu dizide intikam peşinde koşan bir genç kızı canlandırıyor. Usta oyuncu Fikret Kuşkan ise en son, Zalim İstanbul dizisinde yer almıştı. Perihan Savaş, Çukur dizisi final yaptıktan sonra bir çok dizi teklifi arasından Elkızı dizisini kabul etti ve dizide yine anne karakterini canlandırıyor.

Elkızı dizisinin oyuncu kadrosunda; Sevda Erginci’nin yanı sıra Fikret KuşkanPerihan Savaşİsmail Ege Şaşmaz, Münir Can Cindoruk, Sedef AvcıToprak SağlamFırat Doğruloğlu, Çağla Şimşek, Sinan Arslan, Pelinsu Çileli ve Macit Koper gibi başarılı isimler yer alıyor.

ELKIZI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Yapımcılığını NTC Medya’nın üstlendiği dizinin, yönetmen koltuğunda Feride Kaytan oturuyor. Elkızı dizisinin senaryosunu ise Hilal Yıldız’ın kaleme alıyor. Ekızı dizisinin yayın tarihi ve günü nihayet açıklandı.

Merakla beklenen dizi merakla beklenen ilk bölümüyle 23 ekim cumartesi günü ekrana gelecek. Küçük yaştan itibaren öksüz büyüyen genç kız Ezo’nun hayat hikayesini konu alan dizi izleyenleri ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor.

Elkızı dizisinin aylar öncesi ilk tanıtımı yayınlanmıştı. Cumartesi günleri yayınlanan Son Yaz dizisinin final kararı almasıyla Elkızı dizisi onunla boşalan cumartesi günleri ekrana gelmeye başlayacak.

Tanıtımları büyük ilgi gören dizi şimdiden neredeyse fenomen oldu. Dizi sevenler Elkızı dizisinin yayın gününü büyük bir heyecanla bekliyor.

 Elkızı Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı! Dizinin Yayın Tarihi Belli Oldu Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler