Ana SayfaDizilerKalp Yarası 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azade'den Hande'ye Tokatlı Uyarı Geliyor!

İlgili Postlar

Kalp Yarası 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azade’den Hande’ye Tokatlı Uyarı Geliyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kalp Yarası, 16. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Azade, Ayşe adına boşanma davasını açıyor. Ferit ile Ayşe, boşanıyor. İkili boşandıktan sonra davayı Azade’nin açtığını öğreniyor. Hande, numara yapmaya devam ediyor. Ferit, herkesin içinde onunla olamayacağını Ayşe için cayır cayır yandığını söylüyor. Ayşe ise, hamile olduğunu öğreniyor. Kalp Yarası 17. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Azade’den Hande’ye tokatlı uyarı geliyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Azade’den Hande’ye Tokatlı Uyarı Geliyor!

Kalp Yarası 17. bölüm 1. fragmanında; Ferit, Ayşe’nin hamile olduğunu öğrenip çok seviniyor. Hüseyin, Yaman’ın yaptıklarını öğreniyor. Hande, Ayşe’nin hamile olduğunu öğrendikten sonra ona ve karnındaki çocuğa zarar vermek istiyor. Bunu öğrenen Azade, Hande’ye tokat atıp eğer Ayşe ile torununa bir şey olsaydı onu kendi elleriyle öldüreceğini söylüyor.

İşte Kalp Yarası 17. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1450360063667937286

KALP YARASI 16. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ferit, Ayşe ile birlikteyken direksiyonun hakimiyetini kaybedip kaza yapıyor. Ayşe, dışarı çıkıp yardım istemek için feryat ediyor. Kendisine gelen Ferit, Ayşe’ye sarılıp bir şeyinin olmadığını söyleyip eve dönüyorlar.

Hande, annesiyle babasına bir daha çocuğunun olmayacağını ve her şeyi hatırladığını kimseye söylememelerini istiyor. Eğer söylerlerse kendisini öldüreceğini ve onlara evlat acısı yaşatacağını söylüyor.

Zümrüt, bunu yapamayacağını söyleyince Hande, kendisini geçen kamyonun önüne atıyor. Hüseyin onu son anda kurtarıyor. Azade, boşanma protokolünün işlemlerini başlatıyor. Ayşe, boşanma davasının açıldığını öğrenip davayı Ferit’in açtığını zannediyor.

Ferit’te, Ayşe’nin boşanma davası açtığını düşünüp içerliyor. Boşanma günü geliyor. İkili istemeyerek de olsa boşanmayı kabul ediyor. Hakim, ikilinin boşanmalarına karar verdiği an Ferit, Ayşe’nin davayı açmadığını öğreniyor. İkili boşanıyor. Ferit, davayı annesinin açtığını anlıyor.

Zümrüt, Azade’nin yanına gidip Hande’nin her şeyi hatırladığını söylüyor. Oda bunun daha iyi olduğunu bu yalana devam edip Hande’yle Ferit’i evlendireceklerini söylüyor. Azade, Hande ve ailesini yemeğe davet ediyor. Ferit de, yemeğe geliyor.

Hande, gelinliğini giyip aşağı iniyor. Ferit, herkesin içinde onunla evlenmeyeceğini, kendisinin Ayşe’yi çok sevdiğini söylüyor. Ayşe, yolda yürürken bayılıyor. Birisi onu bulup hastaneye götürüyor. Ayşe, hastanede hamile olduğunu öğreniyor.

 Kalp Yarası 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşe Hamile Olduğunu Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler