Ana SayfaDizilerSadakatsiz 36. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya İle Aras Sevgili Mi Oluyor?

İlgili Postlar

Sadakatsiz 36. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya İle Aras Sevgili Mi Oluyor?

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 35. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Aras, adını hatırlıyor. Hastanenin sisteminde bir hata oluşuyor ve Aras, o arızayı gideriyor. Volkan, Aras’tan Asya’yı kıskanmaya başlıyor ve bir an evvel Derin’den boşanmak istiyor. Gönül, Melih’ten Derin’in yürüdüğünü öğrenip onu fizik tedaviye gitmeyi razı ediyor. Volkan, Aras ile Asya’yı öpüşürken görüp yıkılıyor. Asya ile Aras, sevgili mi oluyor?

Çarşamba Dizileri 2021

Asya İle Aras Sevgili Mi Oluyor?

Sadakatsiz dizisinin 36. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Melih, Derin’i ayakta görünce çok şaşırıyor. Saklanıp onu arıyor. Derin, dayısının telefonu görünce hemen koşup tekerlekli sandalyeye oturuyor. Bir şey olmamış gibi Derin, dayısından Volkan’ın yanına Asya’nın evine gitmek istiyor.

SADAKATSİZ 35. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Melih onu Asya’nın evine götürüyor. Derin, Aras’ı Londra’ dan çok yakınan tanıyor. Ama onun hatırlamadığını görünce bir şey belli etmiyor. Volkan’ı da alıp dayısının evine gidiyor. Melih, ablasına Derin’in durumunu söylemek istiyor.

Ancak, ertesi günü beklemek zorunda kalıyor. Ertesi gün Gönül’e, Derin’i ayakta Asya’nın evini gözetlerken gördüğünü anlatıyor. Gönül, kızının Volkan’ı elinde tutmak için bu oyunu oynadığını anlayıp kızı için üzülüyor.

Asya, Aras’ın cebinden çıkan anahtarın Tekirdağ’da bir mahallede bulunan eski evlere ait olduğunu öğrenip onu oraya götürüyor. Aras orada ismini hatırlıyor. Asya, bu konuda Volkan’dan yardım istiyor. Volkan, Asya’ya kim olduğu bir adama neden yardım ettiğini, kendisine bir zararı dokunabileceğini söylerken Aras tüm konuşulanları duyuyor.

Asya, Aras’ın üzülmesine dayanamıyor. Aras, hastanenin sisteminde bir arıza olduğunu ve bu sorunu çözemediklerini öğreniyor. Duyduklarından kendisinin o konularda bilgili olduğunu hatırlıyor.

Gidip, sorunu çözmeye çalışanlara yardım ediyor ve sistemdeki sorunu çözüyor. Nevin, bunun üstüne Aras’a misafir konutlarında istediği kadar kalmasına izin veriyor. Asya, onu hastaneden taburcu edip kalacağı yere götürüyor.

Gönül, Derin’le konuşup ona erkeklerin güçlü kadınlardan hoşlanacağını bir an evvel, ondan tedavi olup ayağa kalmasını istiyor. Sanki onun yürüdüğünü bilmemiş gibi. Selçuk’un sevgilisi Ceren, hastanede Fizyoterapist olarak işe başlıyor. Nevin, Derin’le konuşmaya gidiyor.

Ona yeğeni Ceren’in hastanede işe başladığını söyleyip Derin’i Ceren’e götürüyor. Derin, Ceren’le konuşup yürüse bile kendisi dışında kimseye bilgi vermemesini istiyor. Oda kabul ediyor. Volkan, Asya’nın Aras’la onu konuk evine yerleştirmeye gittiğini öğrenip oraya gidiyor.

Aras, Asya’dan hoşlandığını itiraf ediyor ve ikili öpüşüyor. Volkan, onları öpüşürken görüp büyük hayal kırıklığına uğruyor.

Sadakatsiz 35. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Volkan Aras’la Asya’yı Öpüşürken Görüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler