Ana SayfaDizilerMisafir Dizisinin Yayın Tarihi Ve Günü Belli Oldu! Dizinin 1. Bölüm 1....

İlgili Postlar

Misafir Dizisinin Yayın Tarihi Ve Günü Belli Oldu! Dizinin 1. Bölüm 1. Fragmanı Yayında!

Fox Tv’nin yeni dizisi Misafir, izleyicileriyle buluşmak için gün sayıyor. Japonya’da büyük bir ilgiyle izlenen Oasis dizisinden uyarlanan Misafir dizisinin yapımcılığını, Medyapım üstleniyor. Senaryosunu Özge Aras’ın uyarladığı dizinin yönetmen koltuğunda ise, Arda Sarıgün oturuyor. Misafir dizisinin yayın tarihi ve günü belli oldu. Dizinin 1. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Detaylar haberimizde…

Hazal Kaya kimdir?

 Buğra Gülsoy Kimdir?

Misafir Dizisinin Yayın Tarihi Ve Günü Belli Oldu!

Fox Tv’nin merakla beklenen yeni dizisi Misafir’in baş rollerini; Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay paylaşıyor. Misafir dizisi ilk bölümüyle, 4 kasım perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin ilk fragmanı büyük ilgi gördü. Dizide kimliğini kaybeden genç kadın ile ona kucak açan genç adamın hikayesini anlatıyor.

İşte Misafir dizisinin ilk bölüm fragmanı…

MİSAFİR DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Misafir dizisinin baş rollerini Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay‘ın paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda; Bülent Şakrak, Selen Öztürk, Nezaket Erden, Elçin Altamgüç, Berk Yaygın, Beren Gençalp, Salih Demir Ural, Zeyno Asya Orçin ve Emir Kaan Özkan gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

MİSAFİR DİZİSİNİN KONUSU!

Misafir dizisinin konusu; çok kötü bir çocukluk geçiren genç kadın, kendisini ve kimliği kaybetmiş bir durumdayken, biriyle tanışıyor. Tanıştığı kişi onun zor durumda ve gideceği yeri olmadığını anlayıp onu evine götürüyor.

Eşini yeni kaybetmiş üç çocuklu adam, genç kadını eve götürünce çocuklar onun kendilerinin yeni annelerinin olacağını düşünüp seviniyor. O ise korkup evden kaçıyor. Bakalım, ilerleyen zamanda ikili arasında neler olacak?

İlginç konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Misafir dizisi, Fox Tv ekranında, 4 kasım perşembe günü saat 20:00’da ilk bölümüyle izleyicisiyle buluşacak.

Mehmet Ozan Dolunay Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler