Ana SayfaKimdirBerk Yaygın Kimdir?

İlgili Postlar

Berk Yaygın Kimdir?

Türk oyuncu olan Berk Yaygın Kimdir? Berk Yaygın kaç yaşında ? Berk Yaygın aldığı roller nelerdir? Berk Yaygın aslen nereli? Berk Yaygın hangi burç? Berk Yaygın hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

04 Mayıs Doğumlu Ünlüler

Berk Yaygın Kaç Yaşında? Berk Yaygın Aslen Nereli? Berk Yaygın Hangi Burç?

Başarılı oyuncu Berk Yaygın, 04 Mayıs 1983 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan başarılı oyuncu Boğa burcudur.

Boğa Burcu Ünlüler

Berk Yaygın Kimdir?

Başarılı oyuncu Berk Yaygın, 04 Mayıs 1983 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan başarılı oyuncu Boğa burcudur. Kameralar karşısına ilk kez Mükemmel Çift adlı dizi ile geçen Berk Yaygın, Şu sıralar TRT 1 ekranlarında yayınlanan Şampiyon dizisinde Serhat karakterini canlandırmaktadır. 2010 yılında yayınlanan Mükemmel Çift dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Berk Yaygın; Eve Düşen Yıldırım, Güllerin Savaşı, Seviyor Sevmiyor ve Bir Günah Gibi yapımlarda rol almıştır. 2019 Yapı Kredi Affife Tiyatro Ödüllerinde Teftişör Tiyatro oyununda Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu ödülünü alan Berk Yaygın, 2016 yılında Eymen Akbaykal ile hayatını birleştirmiştir. Berk Yaygın şimdilerde, TRT 1 ekranlarında yayınlanmakta olan Şampiyon dizisinde Serhat karakterine hayat vermektedir.

Rol Aldığı Diziler Ve Filmler:

2019 – Şampiyon
2017 – Dolunay
2016 – Seviyor Sevmiyor
2014 – Güllerin Savaşı
2013 – Sürgün
2012 – Eve Düşen Yıldırım
2011 – Yangın Var
2011 – Bir Günah Gibi
2010 – Mükemmel Çift

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler